Luistervoorbeeld

De zomer van 1970

Auteur Wilma Hollander
Spreker Sanne Bosman
Speelduur 6u 33m 24s
€ 12,95

Beschrijving

Een irritante tuinman, een oude liefdesgeschiedenis en een flinke storm... Dat is waar Katie (33) na haar onverwachte ontslag bij een advocatenkantoor mee te maken krijgt, als ze samen met de gepensioneerde zeeman Barend voor een tweeweekse vakantie naar het Engelse Kanaaleiland Herm vertrekt. De rust om te overdenken hoe ze haar saaie leven een andere richting kan geven is dan ook ver te zoeken. Of... heeft het lot misschien andere ideeën over haar toekomst?

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 14 februari 2022
ISBN 9789180191913
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 6u 33m 24s
Bestandsgrootte 540 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

“Vlotte Nederlandse chicklit met karakters die zich mooi ontwikkelen. Een zonnige, heldere sfeer en een intrigerende plot. De boeiende achtergrond is warm, authentiek en rijkgeschakeerd.” Laurina van den Nieuwendijk voor Biblion.


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Wilma Hollander (1956) is auteur en vertaalster van romantische boeken. Al op haar tiende kondigde ze aan dat ze ooit een boek zou schrijven. Ze houdt van reizen, dansen en countrymuziek, en vindt genieten van iedere dag - op de liefde na - het belangrijkste wat er is. Eind jaren negentig verscheen haar eerste korte damesroman en sindsdien is haar pen niet meer te stoppen. In 2005 verruilde ze haar organisatiebureau voor dans, muziek en taal in Twente voor een fulltime schrijversbestaan op het romantische Griekse schiereiland Pilion. Blauwe luchten, paradijselijke strandjes en verre oorden dienen dan ook vaak als achtergrond voor haar vrolijke eigentijdse liefdesromans en korte verhalen.

Toon aanbod