Jim, de weg naar Bakkum
Jim, de weg naar Bakkum

Jim, de weg naar Bakkum

"Dit is mijn persoonlijke verhaal. Hoe ik als jochie van vijftien jaar de plotselinge Idols-hysterie beleefde. En werd gekatapulteerd in een rollercoaster-carrière in muziek, film en theater."

Auteur

Jim Bakkum

Spreker

Jim Bakkum

Speelduur

5 uur 43 min

€ 12,95

Beschrijving

‘Hallo allemáál! Dat kan háárder!’ We roepen, we zwaaien, we zweven boven de wereld, boven de Dam… Jamai loopt naar een hoek, draait ons de rug toe. Ik, al net zo emotioneel, sla een arm om hem heen. Te veel indrukken, te veel geluk. Te veel om te verwerken voor twee jochies. Kinderen nog…
Jim, de weg naar Bakkum is mijn persoonlijke verhaal. Hoe ik als jochie van vijftien jaar de plotselinge Idols-hysterie beleefde. En werd gekatapulteerd in een rollercoaster-carrière in muziek, film en theater. Een jongen die ‘anders’ was, maar dit nooit zo voelde. Een dagdromer in een sprookjeswereld.
Jim is ook een verhaal over mijn vriendschappen, fans en leermomenten. Over mijn familie, de liefde die ik vond en de man die ik ben. Al mijn jeugddromen zijn uitgekomen en heb ik waargemaakt. Misschien had ik ook wel iemand iets te bewijzen. ‘Was jij niet van een of ander talentenjachtje?’

Jim Bakkums jonge leventje verandert zodra hij op vijftienjarige leeftijd meedoet aan de eerste Nederlandstalige editie van IDOLS. Hij eindigt als tweede en wordt gekatapulteerd in de wereld van entertainment. Jim maakt muziek, brengt albums uit, speelt in films en op toneel. Het tieneridool van toen wordt echtgenoot en vader, maar blijft altijd zichzelf.

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

13 maart 2022

ISBN

9789180192132

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 43 min

Bestandsgrootte

314 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Jim Bakkum Bekijk alles

Dadoe

Dadoe

Jim Bakkum, Kirsten Michel

€ 4,99

Meer spreker Jim Bakkum Bekijk alles

De held van alle helden
€ 3,99
Het Beste van het Beste
€ 5,99
De held van alle helden
€ 10,99