Luistervoorbeeld

Jim, de weg naar Bakkum

Auteur Jim Bakkum
Spreker Jim Bakkum
Speelduur 5u 43m 19s
€ 12,95

Beschrijving

‘Hallo allemáál! Dat kan háárder!’ We roepen, we zwaaien, we zweven boven de wereld, boven de Dam… Jamai loopt naar een hoek, draait ons de rug toe. Ik, al net zo emotioneel, sla een arm om hem heen. Te veel indrukken, te veel geluk. Te veel om te verwerken voor twee jochies. Kinderen nog…
Jim, de weg naar Bakkum is mijn persoonlijke verhaal. Hoe ik als jochie van vijftien jaar de plotselinge Idols-hysterie beleefde. En werd gekatapulteerd in een rollercoaster-carrière in muziek, film en theater. Een jongen die ‘anders’ was, maar dit nooit zo voelde. Een dagdromer in een sprookjeswereld.
Jim is ook een verhaal over mijn vriendschappen, fans en leermomenten. Over mijn familie, de liefde die ik vond en de man die ik ben. Al mijn jeugddromen zijn uitgekomen en heb ik waargemaakt. Misschien had ik ook wel iemand iets te bewijzen. ‘Was jij niet van een of ander talentenjachtje?’

Jim Bakkums jonge leventje verandert zodra hij op vijftienjarige leeftijd meedoet aan de eerste Nederlandstalige editie van IDOLS. Hij eindigt als tweede en wordt gekatapulteerd in de wereld van entertainment. Jim maakt muziek, brengt albums uit, speelt in films en op toneel. Het tieneridool van toen wordt echtgenoot en vader, maar blijft altijd zichzelf.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 13 maart 2022
ISBN 9789180192132
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 5u 43m 19s
Bestandsgrootte 314 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jim Bakkum

Jim Bakkum (1987) is zanger, acteur en presentator. Hij begon zijn carrière in 2002 bij Idols. In de jaren daarna bracht hij albums uit, speelde hij in films, series en in het theater en presenteerde hij diverse tv-programma’s. Iedere avond leest hij voor aan zijn kinderen Lux en Posy. Zijn zoontje bedacht de naam Dadoe.

Jim raakte door het voorlezen van zijn kinderen geïnspireerd zelf een kinderboek te schrijven, een droom die Kirsten Michel – zangeres, songwriter en vocal coach voor diverse tv-programma’s – met hem deelde. Samen zijn ze een gouden duo en schreven ze al meerdere boeken over Dadoe en zijn vriendjes!

Toon aanbod