Luistervoorbeeld

Dadoe

Auteur Jim Bakkum, Kirsten Michel
Spreker Bettina Holwerda
Speelduur 38m 39s
€ 4,99

Beschrijving

Dadoe, dadoe, dadoe!

Opgelet, daar is Dadoe met zijn politie-loopwagen. Met zijn buurmeisje Didi en zijn ondeugende hondje Toby beleeft hij allerlei avonturen. Hij racet door de woonkamer, springt op de trampoline, houdt een superstepwedstrijd en is aan het eind van de dag nog lang niet moe!

Jim Bakkum is zanger, acteur en presentator.

Kirsten Michel is zangeres, songwriter en vocal coach voor diverse tv-programma’s.

Vrolijke, eigentijdse en herkenbare voorleesverhalen met bijpassende liedjes (inclusief karaokeversie) voor kinderen vanaf twee jaar.

Details

ImprintWitte Leeuw
UitgeverWPG Kindermedia
Publicatiedatum 12 februari 2019
ISBN 9789492901385
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 38m 39s
Bestandsgrootte 35 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jim Bakkum

Jim Bakkum (1987) is zanger, acteur en presentator. Hij begon zijn carrière in 2002 bij Idols. In de jaren daarna bracht hij albums uit, speelde hij in films, series en in het theater en presenteerde hij diverse tv-programma’s. Iedere avond leest hij voor aan zijn kinderen Lux en Posy. Zijn zoontje bedacht de naam Dadoe.

Jim raakte door het voorlezen van zijn kinderen geïnspireerd zelf een kinderboek te schrijven, een droom die Kirsten Michel – zangeres, songwriter en vocal coach voor diverse tv-programma’s – met hem deelde. Samen zijn ze een gouden duo en schreven ze al meerdere boeken over Dadoe en zijn vriendjes!

Toon aanbod