Terroristenjager

Terroristenjager

In het hart van de Speciale Eenheden

Voor het eerst getuigt een lid van het eliteteam van de Belgische federale politie over zijn leven en werk. De loodzware opleiding, de inzet op leven en dood, de dagelijkse strijd tegen geweldenaars.

Auteurs

Lionel D., Annemie Bulté

Spreker

Joost Claes

Speelduur

11 uur 18 min

€ 12,95

Let op: dit is een Vlaams gesproken luisterboek. In een aantal gevallen is er ook een Nederlands gesproken versie beschikbaar, maar ruilen na aanschaf is NIET mogelijk. Klik op FRAGMENT hierboven om de stem te beoordelen en gebruik de zoekfunctie of klik op de auteur om eventuele andere versies van dit luisterboek te vinden.

Beschrijving

België 15 januari 2015. In Verviers vallen leden van de Speciale Eenheden binnen in een rijtjeshuis waar drie IS-terroristen broeden op een aanslag. Het vuurgevecht komt een week na de dodelijke aanslag op de redactie van Charlie Hebdo en is het begin van een terreurgolf in België en Frankrijk. In de frontlinie staat hoofdinspecteur Lionel D. van het Speciaal Interventie Eskadron (SIE). Voor het eerst getuigt een lid van het eliteteam van de federale politie over zijn leven en werk. De loodzware opleiding, de inzet op leven en dood, de dagelijkse strijd tegen gangsters en geweldenaars. Hoe zijn gezin hem overeind houdt en hij tijdens de slopende oorlog tegen de terreur opnieuw vader wordt. En hoe de jacht op Abdeslam hem en zijn collega's voorgoed verandert.
'In Verviers begon een oorlog tegen een nieuwe vijand. Die was niet onder de indruk van onze flitsgranaten en machinegeweren.'

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

31 januari 2022

ISBN

9789180192262

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 18 min

Bestandsgrootte

931 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Lionel D. Bekijk alles

Terroristenjager

Terroristenjager

Lionel D., Annemie Bulté

€ 12,95

Meer auteur Annemie Bulté Bekijk alles

Terroristenjager

Terroristenjager

Lionel D., Annemie Bulté

€ 12,95

Meer spreker Joost Claes Bekijk alles

Het geheim van de Mossad

Shabtai Shavit

€ 14,99
Koud

Koud

Barbara De Smedt

€ 9,95
Vlaams Hand en tand

Hand en tand

Ian Rankin

€ 12,99
Ernst

Ernst

Ernst Daniël Smid, Enno de Witt

€ 12,99