Luistervoorbeeld

Terroristenjager

In het hart van de Speciale Eenheden
Auteur Lionel D., Annemie Bulté
Spreker Joost Claes
Speelduur 11u 18m 20s
€ 12,95

Let op: dit is een Vlaams gesproken luisterboek. In een aantal gevallen is er ook een Nederlands gesproken versie beschikbaar. Klik op 'Luistervoorbeeld' om de stem te beoordelen en gebruik de zoekfunctie om eventuele andere versies van dit luisterboek te vinden.

Beschrijving

België 15 januari 2015. In Verviers vallen leden van de Speciale Eenheden binnen in een rijtjeshuis waar drie IS-terroristen broeden op een aanslag. Het vuurgevecht komt een week na de dodelijke aanslag op de redactie van Charlie Hebdo en is het begin van een terreurgolf in België en Frankrijk. In de frontlinie staat hoofdinspecteur Lionel D. van het Speciaal Interventie Eskadron (SIE). Voor het eerst getuigt een lid van het eliteteam van de federale politie over zijn leven en werk. De loodzware opleiding, de inzet op leven en dood, de dagelijkse strijd tegen gangsters en geweldenaars. Hoe zijn gezin hem overeind houdt en hij tijdens de slopende oorlog tegen de terreur opnieuw vader wordt. En hoe de jacht op Abdeslam hem en zijn collega's voorgoed verandert.
'In Verviers begon een oorlog tegen een nieuwe vijand. Die was niet onder de indruk van onze flitsgranaten en machinegeweren.'

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 31 januari 2022
ISBN 9789180192262
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 18m 20s
Bestandsgrootte 931 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.