Luistervoorbeeld

Vals ritueel

Een Rani Diaz thriller
SerieRani Diaz deel 18
Auteur Sterre Carron
Spreker Christel Schimmel
Speelduur 10u 30m 48s
€ 9,95

Beschrijving

Vals ritueel is het achttiende deel in de reeks over hoofdinspecteur Rani Diaz.
Naja, Tabi en Nule, drie Nigeriaanse tienermeisjes, maken de overtocht naar Europa. Ze zoeken het paradijs, maar belanden in de hel. 
Rani Diaz en haar collega-speurders ontfermen zich over een bizarre zaak. In een duistere steeg vinden ze het lichaam van een jonge vrouw met haar drie maanden oude baby. Het slachtoffer is op een afschuwelijke wijze om het leven gebracht. De dader liet op het stoffelijk overschot een merkwaardige signatuur achter. Aanwijzingen leiden naar een netwerk van mensensmokkel. Volgen ze het juiste spoor, of worden ze misleid? 
De situatie waarin ze belanden maakt diepe, hartverscheurende emoties los. Emoties waarmee niemand geconfronteerd wil worden. 
Vals ritueel is een nieuw, meesterlijk spannend boek in de serie over hoofdinspecteur Rani Diaz. De Vlaamse auteur Sterre Carron behoort tot de meestgelezen thrillerschrijfsters uit ons taalgebied.

Details

UitgeverLind & Co
Publicatiedatum 30 mei 2022
ISBN 9789180193184
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 30m 48s
Bestandsgrootte 577 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Sterre Carron (1957) is woonachtig in België waar zij tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen studeerde. Zij werkte gedurende enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur heeft belangstelling voor forensische geneeskunde en is gespecialiseerd in oosterse spiritualiteit.

Toon aanbod