400 brieven van mijn moeder
400 brieven van mijn moeder

400 brieven van mijn moeder

Onschuldig in de gevangenis

Dit het indrukwekkende waargebeurde verhaal van Joseph Oubelkas over onterechte gevangenschap, doorzettingsvermogen, vriendschap en de onvoorwaardelijke liefde van zijn moeder.

Auteur

Joseph Oubelkas

Spreker

Ruben de Goede

Speelduur

12 uur 17 min

€ 12,95

Beschrijving

De bestseller '400 brieven van mijn moeder' is het indrukwekkende waargebeurde verhaal van Joseph Oubelkas over onterechte gevangenschap, doorzettingsvermogen, vriendschap en de onvoorwaardelijke steun en liefde van een moeder voor haar kind.
Joseph Oubelkas uit het Brabantse dorp Raamsdonksveer begon eind 2004, op 24-jarige leeftijd, aan een zakenreis naar Marokko en werd daar zonder bewijs of onderzoek veroordeeld tot tien jaar celstraf voor iets wat hij niet heeft gedaan. Ondanks de fouten in het vonnis en de conclusie van het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken dat er geen enkel bewijs richting Joseph wijst, beginnen voor hem de jaren van onterechte gevangenschap.
Tijdens het harde en onrechtvaardige leven in de verschillende gevangenissen bouwt Joseph toch een aantal bijzondere vriendschappen op en wordt hij onvoorwaardelijk gesteund door duizenden brieven en kaarten van vrienden, kennissenen onbekenden, maar het belangrijkste: de 400 brieven van zijn moeder.

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

3 april 2023

ISBN

9789180517041

Taal

Nederlands

Speelduur

12 uur 17 min

Bestandsgrootte

1010 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer spreker Ruben de Goede Bekijk alles

De afrekening

De afrekening

Jac. Toes

€ 12,99
€ 14,99
Een date met de dood

Een date met de dood

Peter James

€ 12,99
Ziel van as en bloed 2

Ziel van as en bloed 2

Jennifer L. Armentrout

€ 12,99