Fuck(ing) perfect

Fuck(ing) perfect

Inspiratie voor een leven vol zin, ziel en sprankel

De meeste mensen kennen het wel: onzeker zijn, je niet goed genoeg voelen, angst hebben om te falen etc. Bieke worstelt er ook mee, maar ze neemt geen genoegen met een kabbelend leven.

Auteur

Bieke Ilegems

Spreker

Bieke Ilegems

Speelduur

8 uur 23 min

€ 12,95

Beschrijving

De meeste mensen kennen het wel: onzeker zijn, je niet goed genoeg voelen, angst hebben om te falen, de (zelfopgelegde) druk ervaren om perfect te moeten (of te willen) zijn en alle frustraties die daarmee gepaard gaan… Bieke worstelt er ook mee, maar ze neemt geen genoegen met een kabbelend leven. Ze streeft naar de ultieme expressie van wie ze is, ze wil haar eigen unieke stempel drukken op wat ze onderneemt en leren hoe ze zichzelf liefdevoller kan omarmen. In al haar PERFECTE IMPERFECTIE. Zonder pardon. Daarom graaft ze diep in zichzelf en zoekt ze naar manieren om messy om te zetten in magisch. 
Dit boek is haar work in progress. Zoals zijzelf. Bieke wil mensen die vast lijken te zitten in hun leven en voortdurend in rondjes draaien door twijfel, angsten, een gevoel van leegte, minderwaardigheid, lusteloosheid en een gebrek aan zelfliefde helpen. Ze wil hen inspireren met verhalen, ervaringen en concrete tips om weer zin, ziel en sprankel in het leven te krijgen. Zo kunnen ze het beste in zichzelf naar boven halen en hun leven ten volle be-leven. Het leven zoals het is en zoals het kan zijn: FUCK(ING) PERFECT! Messy, maar magisch.

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

10 januari 2023

ISBN

9789180517638

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 23 min

Bestandsgrootte

690 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Bieke Ilegems is al meer dan vijfentwintig jaar actief in de Vlaamse mediawereld als actrice, presentatrice, nieuwsanker en moderator.

Meer spreker Bieke Ilegems Bekijk alles

Vlaams Zon

Zon

Lucinda Riley

€ 18,99