Frituur Sunshine

Frituur Sunshine

Vlaams gesproken

De bestseller (S)Toverij Met Frieten is een magisch, knotsgek, maar ook ontroerend verhaal dat je nooit gelooft als je het niet zelf hebt geluisterd.

Serie

Auteur

Marc de Bel

Spreker

Lente de Vil

Speelduur

3 uur 17 min

€ 12,95

Let op: dit is een Vlaams gesproken luisterboek. In een aantal gevallen is er ook een Nederlands gesproken versie beschikbaar, maar ruilen na aanschaf is NIET mogelijk. Klik op FRAGMENT hierboven om de stem te beoordelen en gebruik de zoekfunctie of klik op de auteur om eventuele andere versies van dit luisterboek te vinden.

Beschrijving

Papa en mama gaan een weekendje naar Rome. Mona vindt dat helemaal niet erg, want zij mag gaan logeren bij oma en opa. Die wonen met hun honden Frikandel en Satee op een boerderij op het platteland, maar ze hebben ook een frietkraam, Frituur Sunshine. Die wordt al generatieslang uitgebaat van vader op zoon/dochter met veel plezier en liefde voor de friet. De schatrijke bouwondernemer, Rupert Vrominck, wil de frietkraam echter erg graag kopen, zodat hij die kan slopen om er een gigantisch appartementsgebouw neer te poten. Maar opa en oma weigeren elk bod, hoe hoog ook. Tot oma en Vrominck een gewaagde weddenschap aangaan en de poppen, of liever: de frieten, aan het dansen gaan.… 
De bestseller (S)Toverij Met Frieten is een magisch, knotsgek, maar ook ontroerend verhaal dat je nooit gelooft als je het niet zelf hebt geluisterd. En ook een liefdevolle ode aan de Belgische frietcultuur!

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

20 februari 2023

ISBN

9789180517652

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 17 min

Bestandsgrootte

270 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Marc de Bel Bekijk alles

De zweetvoetpralines van professor Otomoto
€ 12,95
Vlaams De zweetvoetpralines van professor Otomoto
€ 12,95
Vlaams Het ei van Oom Trotter
€ 12,99
Vlaams Het dorp van de zwaluwen
€ 12,99

Meer spreker Lente de Vil Bekijk alles

Vlaams De zweetvoetpralines van professor Otomoto
€ 12,95
Vlaams Het testament van bompie Bompus
€ 12,95
Vlaams De geest van het nevelbos
€ 12,95
Vlaams Alle mensen zijn (niet) gelijk
€ 12,99