De plicht
De plicht

De plicht

De nachtmerrie van Eva en Jeff begint als de twee maanden oude baby Lilly blijkt te zijn verdwenen nadat ze een weekendje weg zijn geweest. Ook Ellen die dat weekend op Lilly paste, is spoorloos. 

Auteur

Karin Thomas

Spreker

Irma Hartog

Speelduur

9 uur 10 min

€ 9,95

Beschrijving

Het geluk lacht Jef Dekker, een advocaat bij een klein kantoor, toe. Zijn vrouw Eva is zwanger van hun eerste kind en ze verhuizen van Amsterdam naar een prachtige villa in een nieuwbouwwijk in Lelystad. 
Als Jef de strafzaak onderhanden krijgt van de nietsontziende crimineel Herman H. krijgt zijn leven een heel andere wending. De zaak slokt hem volledig op en hij is blij dat zijn vrouw een hechte vriendschap opbouwt met hun buurvrouw Ellen. 
De nachtmerrie begint als de twee maanden oude baby Lilly blijkt te zijn verdwenen nadat Jef en Eva samen een weekendje weg zijn geweest. Ook Ellen die dat weekend op Lilly paste, is spoorloos. 
Eva is ervan overtuigd dat Ellen de ontvoerder is, totdat er een dode, verminkte vrouw wordt gevonden die wordt geïdentificeerd als Ellen. Waar is Lilly en wie zorgt er voor haar? br/>De verkeerde keuzes van Jef resulteren in een dodelijk kat-en-muisspel die het leven van zijn vrouw en pasgeboren dochter op het spel zet.

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

15 maart 2023

ISBN

9789180517775

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 10 min

Bestandsgrootte

755 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Karin Thomas is het pseudoniem van de Nederlandse thrillerauteur Karin Hazendonk.

Meer spreker Irma Hartog Bekijk alles

De nacht van het vuur

De nacht van het vuur

Kjell Eriksson

€ 14,99
De dijk

De dijk

Michael McDowell

€ 12,99
Onzichtbaar

Onzichtbaar

Danielle Steel

€ 14,99
Wrede leugens

Wrede leugens

Karen Rose

€ 14,99