Bestemming onbekend
Bestemming onbekend

Bestemming onbekend

Sam leidt een rustig, teruggetrokken leven. Dan besluit haar vriendin Nina echter dat het hoog tijd is dat ze uit haar schulp kruipt en haalt ze Sam over om zich in te schrijven voor de Dis-connected cruise. Tijdens deze cruise word je gematcht aan een wildvreemde en heb je geen contact met de buitenwereld.

Auteur

Ellen Ooms

Sprekers

Merlijne van Noppen, Ludo van der Winkel

Speelduur

8 uur 37 min

€ 12,95

Beschrijving

Sam leidt een rustig, teruggetrokken leven. Voor haar werk als freelance grafisch vormgever moet ze nauwelijks de deur uit en haar sociale leven beperkt zich tot een occasionele meidenavond met haar beste vriendin Nina. En daar voelt Sam zich prima bij.
Op een dag besluit Nina echter dat het hoog tijd is dat ze uit haar schulp kruipt en haalt ze Sam over om zich in te schrijven voor de Dis-connected cruise. Tijdens deze cruise word je gematcht aan een wildvreemde en heb je geen contact met de buitenwereld.
Als zoon van een beroemde acteur en actrice in De Verenigde Staten, is Flynn het gewoon om in de belangstelling te staan. Door zijn extravagante levensstijl siert hij dan ook regelmatig de cover van de roddelpers. Na het zoveelste schandaal stelt zijn moeder voor om even van de radar te verdwijnen tijdens de Dis-connected cruise. 
Wanneer Flynn en Sam door een misverstand verplicht worden om een hut te delen, ontrolt er zich een reeks onverwachte gebeurtenissen.
Zal Sam in staat zijn om uit haar sociaal isolement te breken? Lukt het Flynn om een hele week onopgemerkt te blijven? En wat na de cruise? Pikken ze beiden hun levens terug op als voorheen of is er iets onherroepelijk veranderd?

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

12 april 2023

ISBN

9789180517799

Taal

Nederlands

Speelduur

8 uur 37 min

Bestandsgrootte

710 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Ellen Ooms Bekijk alles

Noorderlicht

Noorderlicht

Ellen Ooms

€ 12,95

Meer spreker Ludo van der Winkel Bekijk alles

De woonbootbende: Verboden aan te leggen
€ 11,99
De woonbootbende

De woonbootbende

Barbara Scholten

€ 11,99
Eindelijk thuis

Eindelijk thuis

Henri Nouwen

€ 11,99
Gevangen op de magische zolder
€ 13,99