Noorderlicht
Noorderlicht

Noorderlicht

Fleur heeft het helemaal gehad! Als haar broer haar voorstelt om een tijdje te gaan helpen op de huskyfarm van Lukas, een vriend van hem, verklaart ze hem voor gek.

Auteur

Ellen Ooms

Spreker

Cathalijne de Sonnaville

Speelduur

6 uur 16 min

€ 12,95

Beschrijving

Fleur heeft het helemaal gehad! Ze werkt voor een sukkel van een baas, haar liefdesleven is onbestaande en tot overmaat van ramp wordt ze voortdurend voor de voet gelopen door haar bemoeizuchtige moeder die geen kans onbenut laat om haar er op te wijzen dat ze iets moet maken van haar leven. 
Als haar broer haar voorstelt om een tijdje te gaan helpen op de huskyfarm van Lukas, een vriend van hem, verklaart ze hem voor gek. Wat kent zij nu van husky’s? En dat in de ijzige koude van Lapland. En hoe moet het dan met haar baan?
Wanneer ze op een dag een pijnlijke ontdekking doet, is de maat helemaal vol voor Fleur. Ze besluit haar baan op te zeggen en in te gaan op het voorstel van haar broer. Eenmaal in Lapland is de buitentemperatuur niet het enige dat onder het vriespunt zakt. Ook de ontvangst door Lukas is verre van warm te noemen. Zit hij wel op haar komst te wachten?
Langzaam maar zeker geraakt Fleur gewend aan de ijskoude temperaturen en ook Lukas ontdooit langzaam maar zeker. Vindt Fleur meer in het hoge noorden dan ze verwacht had?

Details

Imprint

Lind & Co

Uitgever

Lind & Co

Publicatiedatum

27 februari 2023

ISBN

9789180517874

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 16 min

Bestandsgrootte

517 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Meer auteur Ellen Ooms Bekijk alles

Bestemming onbekend

Bestemming onbekend

Ellen Ooms

€ 12,95

Meer spreker Cathalijne de Sonnaville Bekijk alles

Lekker niet perfect

Lekker niet perfect

Mirjam Aarts

€ 12,95
Het meisje in de blauwe jas
€ 12,99
Leven zonder je masker

Leven zonder je masker

Ellie Middleton

€ 10,99
Liefs van mij

Liefs van mij

Jessica Saunders

€ 14,99