100 meditaties om de dag mee te beginnen
100 meditaties om de dag mee te beginnen

100 meditaties om de dag mee te beginnen

100 manieren om ontspanning en concentratie te vinden. Elke meditatie kost maar een paar minuten. Begin 's ochtends met een van deze meditaties en blijf de hele dag fris. Het beste cadeau dat je jezelf kunt geven!

Auteurs

Jeffrey Brantley, Wendy Millstine

Spreker

Roel Fooij

Speelduur

3 uur 5 min

€ 9,99

Beschrijving

Dit audiobook bevat maar liefst 100 manieren om ontspanning en concentratie te vinden. Elke meditatie kost maar een paar minuten. Begin 's ochtends met een van deze meditaties en blijf de hele dag fris. Het beste cadeau dat je jezelf kunt geven!

Details

Imprint

Altamira

Uitgever

Gottmer Uitgevers Groep b.v.

Publicatiedatum

20 december 2018

ISBN

9789401304351

Taal

Nederlands

Speelduur

3 uur 5 min

Bestandsgrootte

255 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jeffrey Brantley is psychiater en beoefent sinds ruim 30 jaar mindfulness. Hij heeft onder meer les gehad van Thich Nhat Than en Jon Kabat-Zinn. In zijn werk heeft hij altijd de nadruk gelegd op de manier waarop mindfulness de individuele gezondheid en stemming kan bevorderen. Hij is grondlegger en lid van de faculteit voor Integrative Medicine aan Duke University in North Caroline. Ook is Jeffrey Brantley een van de ontwikkelaars van het Mindfulness-Based Stress Reduction(MBSR)-programma aan deze universiteit.Wendy Millstine (tegenwoordig Wendy-O Matik) is een freelance-auteur in Californië. Ze heeft politieke wetenschappen gestudeerd en is een holistische voedingsconsultant, gespecialiseerd in eetpatronen en stressvermindering. Samen met Jeffrey Brantley schreef ze het boek 100 meditaties om de dag te beginnen.

Meer spreker Roel Fooij Bekijk alles

Meedogenloos

Tim Grover, Shari Lesser Wenk

€ 15,00
IJzige val

IJzige val

Ulf Kvensler

€ 14,99
1974

1974

Auke Kok

€ 12,99
Aanbieding Wie zwijgt stemt toe

Wie zwijgt stemt toe

Mattias Edvardsson

€ 14,99 € 7,49