Luistervoorbeeld

De zeven zussen

1 review
SerieDe zeven zussen deel 1
Auteur Lucinda Riley
Voorlezer Esther Floor
Speelduur 17u 36m 32s
€ 18,99

Beschrijving

In De zeven zussen, het eerste deel in de gelijknamige bestsellerserie van Lucinda Riley, komen Maia en haar zussen na de plotselinge dood van hun vader bij elkaar in hun ouderlijk huis, een prachtig landhuis aan het Meer van Genève. De zussen werden als baby door Pa Salt geadopteerd en krijgen na zijn dood allemaal een brief met een mysterieuze verwijzing naar hun afkomst.

Maia’s verleden brengt haar naar Rio de Janeiro. Daar aangekomen probeert ze met de weinige aanwijzingen die ze heeft haar achtergrond te ontrafelen. Het voert haar tachtig jaar terug in de tijd, naar de bouw van het wereldberoemde Christus de Verlosser-beeld én de roerige jaren twintig in Parijs. Slaagt zij erin haar ware identiteit te achterhalen?

De zeven zussen is het eerste deel uit de achtdelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Dit eerste deel werd onder meer uitgeroepen tot Bestverkochte boek 2018 en 2019.

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet

‘Leest als een trein.’ – Libelle

Details

UitgeverXander Uitgevers
Publicatiedatum 24 juli 2019
ISBN 9789401611336
Taal Nederlands
Speelduur 17u 36m 32s
Bestandsgrootte 967 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Recensies van lezers

Prachtig boek. Een minpuntje als luisterboek. Er komen heel veel namen en jaren in voor.
Doordat het spannend is kun je bijna niet stoppen. Alle boeken inmiddels geluisterd. Kijk uit naar de laatste boek van de zussen.
Over de auteur
Photo Lucinda Riley
Lucinda Riley

Lucinda Riley (1971) werd geboren in Ierland en schreef haar eerste boek op vierentwintigjarige leeftijd. Haar werk wordt in vierendertig landen uitgegeven. Wereldwijd verkocht ze al meer dan twintig miljoen boeken. Op dit moment schrijft Lucinda aan de Zeven zussen-reeks, die wereldwijd bovenin de bestsellerlijsten staat.

Toon aanbod