Atlas
Atlas
Nog geen luistervoorbeeld

Atlas

Het verhaal van Pa Salt

In Atlas, het achtste deel en tevens het slot van de immens populaire Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, wordt de vraag beantwoord wie Pa Salt was en waarom hij de zussen heeft geadopteerd.

€ 18,99

Beschrijving

Atlas, het achtste en laatste deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, vertelt het verhaal van Pa Salt en begint in Parijs, 1928. Een voor dood achtergelaten jongen wordt in huis gehaald door een liefdevolle familie. Daar bloeit hij volledig op, maar het blijft een mysterie wie hij écht is. De jongen weigert een woord los te laten over zijn verleden. Net als hij de ellende waarvoor hij is gevlucht bijna is vergeten - evenals de belofte die hij heeft gezworen na te komen - rukt het kwaad op in Europa en weet hij dat hij weer zal moeten vluchten.

De Egeïsche zee, 2008. De zeven zussen, voor het eerst compleet, ontmoeten elkaar aan boord van de Titan om afscheid te nemen van hun geliefde Pa Salt. Tot ieders verbazing heeft hij aan de zevende zus de sleutel van hun verleden toevertrouwd - maar iedere waarheid die wordt onthuld, roept nieuwe vragen op. Kenden de zussen hun geliefde vader eigenlijk wel? En wat zijn de gevolgen van zijn lang verborgen geheimen?

Atlas. Het verhaal van Pa Salt, het achtste deel in de immens populaire serie van Lucinda Riley over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent, brengt de Zeven zussen-reeks tot een prachtig en onvergetelijk einde.

'Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!' - Margriet

'Leest als een trein.' - Libelle

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

11 november 2023

ISBN

9789401620376

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Lucinda Riley (1965 - 2021) is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Wereldwijd werden er al meer dan vijftig miljoen exemplaren van haar romans verkocht. In Nederland en België gingen er al meer dan vijf miljoen boeken over de toonbank en verbrak ze meerdere verkooprecords.

Meer auteur Lucinda Riley Bekijk alles

De geheimen van de kostschool
€ 18,99
Zon

Zon

Lucinda Riley

€ 18,99
De zevende zus

De zevende zus

Lucinda Riley

€ 18,99
Maan

Maan

Lucinda Riley

€ 18,99

Meer spreker Rik van de Westelaken Bekijk alles

Een Mann

Een Mann

Rindert Kromhout

€ 16,99
Het licht van de lente

Het licht van de lente

Franco Faggiani

€ 15,99
Monddood

Monddood

Arttu Tuominen

€ 14,99
Levensgevaar

Levensgevaar

Arttu Tuominen

€ 14,99

Meer spreker Lottie Hellingman Bekijk alles

De lelievallei

De lelievallei

Tracy Rees

€ 12,99
Ooit, misschien

Ooit, misschien

Debbie Johnson

€ 12,95

De zomer van mijn leven

Yvette Manessis Corporon

€ 14,99

Terug naar het eiland

Yvette Manessis Corporon

€ 14,99