Alex
Alex

Alex

Alex Prévost wordt in elkaar geslagen, gekidnapt en in een verlaten Parijs’ pakhuis opgesloten in een hangende houten kooi. Haar ontvoerder wil maar één ding: Alex zien sterven…

Auteur

Pierre Lemaitre

Spreker

Frank Rigter

Speelduur

11 uur 18 min

€ 12,99

Beschrijving

Alex Prévost wordt in elkaar geslagen, gekidnapt en in een verlaten Parijs’ pakhuis opgesloten in een hangende houten kooi. Haar ontvoerder wil maar één ding: Alex zien sterven… aan honger, dorst, of krijgen de ratten haar als eerste?

Ondertussen heeft commandant Camille Verhoeven geen enkel aanknopingspunt in de ontvoering. De eigenzinnige Verhoeven is persoonlijk diep geraakt door dit misdrijf en levert een strijd tegen de klok om Alex te vinden.

Maar Alex – oogverblindend mooi, vindingrijk en met een heel eigen moraal – is geen gewoon slachtoffer… Is zij wel een slachtoffer? Alex is een hypnotiserende leeservaring en is met recht gedoopt tot internationale thrillersensatie van het jaar.

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

2 augustus 2019

ISBN

9789401611398

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 18 min

Bestandsgrootte

932 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Pierre Lemaitre (1951) verwierf internationale faam als schrijver van thrillers als Alex en won in 2013 de Prix Goncourt voor zijn literaire roman Tot ziens daarboven. In 2017 werd zijn roman met groot succes verfilmd. Lemaitre woont in Frankrijk en is naast auteur ook scenarioschrijver. Zijn werk is vele malen bekroond.

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Zoon van de Duivel

Zoon van de Duivel

Adrian Stone

€ 14,99
Ziel van de duivel

Ziel van de duivel

Adrian Stone

€ 14,99
Profeet van de duivel

Profeet van de duivel

Adrian Stone

€ 14,99
Stad van de honden

Stad van de honden

Leon de Winter

€ 9,99