Luistervoorbeeld

Alex

Auteur Pierre Lemaitre
Spreker Frank Rigter
Speelduur 11u 18m 24s
€ 12,99

Beschrijving

Alex Prévost wordt in elkaar geslagen, gekidnapt en in een verlaten Parijs’ pakhuis opgesloten in een hangende houten kooi. Haar ontvoerder wil maar één ding: Alex zien sterven… aan honger, dorst, of krijgen de ratten haar als eerste?

Ondertussen heeft commandant Camille Verhoeven geen enkel aanknopingspunt in de ontvoering. De eigenzinnige Verhoeven is persoonlijk diep geraakt door dit misdrijf en levert een strijd tegen de klok om Alex te vinden.

Maar Alex – oogverblindend mooi, vindingrijk en met een heel eigen moraal – is geen gewoon slachtoffer… Is zij wel een slachtoffer? Alex is een hypnotiserende leeservaring en is met recht gedoopt tot internationale thrillersensatie van het jaar.

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 2 augustus 2019
ISBN 9789401611398
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 11u 18m 24s
Bestandsgrootte 932 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Pierre Lemaitre

Pierre Lemaitre (1951) verwierf internationale faam als schrijver van thrillers als Alex en won in 2013 de Prix Goncourt voor zijn literaire roman Tot ziens daarboven. In 2017 werd zijn roman met groot succes verfilmd. Lemaitre woont in Frankrijk en is naast auteur ook scenarioschrijver. Zijn werk is vele malen bekroond.

Toon aanbod