Luistervoorbeeld

Winterberg

Een skiweekend dat alles zal veranderen
Auteur Kiki van Dijk
Spreker Jantine van den Bosch
Speelduur 7u 49m 19s
€ 9,99

Beschrijving

Roos is toe aan een break en nodigt haar twee beste vriendinnen uit voor een weekendje skiën in Winterberg. Ze verblijven in het knusse Hotel Bremberg, waar Roos als kind regelmatig kwam. Het hotel is niets veranderd en ze voelt zich er meteen weer op haar gemak. Hun verblijf wordt nog leuker als de vriendinnen gezelschap krijgen van sportjournalist Frank, met wie Roos direct een klik voelt.

Die nacht breekt een hevige sneeuwstorm uit en de gasten mogen het hotel niet verlaten. De volgende ochtend blijkt Roos spoorloos verdwenen. De plaatselijke politie gaat uit van een ongeluk, maar Frank vertrouwt het niet. Wat heeft het hotel en de rest van Winterberg te verbergen en hoe kan hij op tijd achterhalen wat er met Roos is gebeurd?

IJzingwekkend spannend, romantisch en mysterieus: na het lezen van Winterberg ervaar je de populaire pistes nooit meer hetzelfde.

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 20 november 2019
ISBN 9789401612050
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 7u 49m 19s
Bestandsgrootte 645 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur

Kiki van Dijk (1968) is in Utrecht geboren en heeft na haar Leidse studie Internationale Betrekkingen op verschillende plekken in de wereld gewoond. Ze schrijft thrillers die zich op tropische en bekende vakantiebestemmingen afspelen, waaronder Ibiza en Bali.

Toon aanbod