De vegetarische slager
De vegetarische slager

De vegetarische slager

Ontmoet Jaap Korteweg, een boer uit het Brabantse Zevenbergen: nuchter, ambitieus en eigenwijs. Een eenvoudige man met een niet zo eenvoudige droom: mensen lékker plantaardig vlees laten eten.

Auteur

Jeroen Siebelink

Spreker

Jelle Amersfoort

Speelduur

10 uur 52 min

€ 12,99

Beschrijving

Ontmoet Jaap Korteweg, een boer uit het Brabantse Zevenbergen: nuchter, ambitieus en eigenwijs. Iemand die blind is voor beren op de weg, maar kansen scherp ziet. Een eenvoudige man met een niet zo eenvoudige droom: mensen plantaardig vlees laten eten. Lékker vlees; kip, gehaktballen, shoarma, rookworst – alles waar hij zelf als vleesliefhebber zo van houdt, maar dan zonder dat er een dier aan te pas komt. Schrijver en onderzoeksjournalist Jeroen Siebelink neemt de lezer mee op het onvergetelijke avontuur van een groepje pioniers dat zich, gesterkt door de missie van Jaap, elke dag inzet voor een wereld zonder dierlijk vlees. Met dit geweldige boek deel je die droom, de tactiek, de keukengeheimen, de mislukkingen, de strijd, het doorzettingsvermogen en de uiteindelijke doorbraak van De Vegetarische Slager op weg naar het realiseren van de grote ambitie: de grootste slager ter wereld worden.

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

19 maart 2020

ISBN

9789401613019

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 52 min

Bestandsgrootte

896 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

JEROEN SIEBELINK (1968) heeft tal van literaire non-fictietitels op zijn naam staan. Van zijn hand verschenen onder meer De oversteek, Vaders & zonen en Het wereldschokkende en onweerstaanbaar lekkere verhaal van Tony’s Chocolonely. In 2019 verscheen zijn debuutroman Pels.

Meer auteur Jeroen Siebelink Bekijk alles

Onder de beesten

Onder de beesten

Jeroen Siebelink, Roel Binnendijk

€ 13,99

Meer spreker Jelle Amersfoort Bekijk alles

Hidden potential

Adam Grant

€ 15,99

De Bellende Engel

Stephanie Biesheuvel

€ 14,99
De zwaluwentoren

De zwaluwentoren

Andrzej Sapkowski

€ 14,99
De vrouwe van het meer

De vrouwe van het meer

Andrzej Sapkowski

€ 14,99