De vlinderkamer
De vlinderkamer

De vlinderkamer

Wanneer in De vlinderkamer van Lucinda Riley de eerste liefde van natuurliefhebber Posy Montague terugkeert in haar leven, stelt ze zich de vraag welke geheimen hij met zich meedraagt.

Auteur

Lucinda Riley

Spreker

Karin Douma

Speelduur

18 uur 20 min

€ 18,99

Beschrijving

In de roman De vlinderkamer van Lucinda Riley, bekend van de wereldwijde bestsellerserie De zeven zussen, staat het leven van Posy Montague in het teken van de natuur: als kind ving ze vlinders met haar vader, ze was de eerste vrouwelijke student plantkunde aan Cambridge en tegenwoordig is ze altijd te vinden in haar prachtige tuin. Maar het bijbehorende landhuis van haar familie raakt in verval, en Posy moet de pijnlijke beslissing nemen het landgoed te verkopen.

Dan keert Posy’s eerste liefde, Freddie, terug in haar leven. Vijftig jaar geleden brak hij haar hart, maar nu zoekt hij weer contact. Welk geheim draagt hij met zich mee? En wat heeft het statige landgoed van Posy’s familie daarmee te maken?

De vlinderkamer is een prachtig verhaal van dé bestsellerauteur van deze eeuw over intrige en geheimen op het idyllische platteland.

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

18 juni 2020

ISBN

9789401613316

Taal

Nederlands

Speelduur

18 uur 20 min

Bestandsgrootte

1511 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Lucinda Riley (1965 - 2021) is dé bestsellerauteur van deze eeuw. Wereldwijd werden er al meer dan dertig miljoen exemplaren van haar romans verkocht. In Nederland en België gingen er al meer dan 3,5 miljoen boeken over de toonbank en verbrak ze meerdere verkooprecords. In mei verscheen De zevende zus, dat meteen de bestsellerlijst domineerde.

Meer auteur Lucinda Riley Bekijk alles

De geheimen van de kostschool
€ 18,99
Zon

Zon

Lucinda Riley

€ 18,99
De zevende zus

De zevende zus

Lucinda Riley

€ 18,99
Maan

Maan

Lucinda Riley

€ 18,99

Meer spreker Karin Douma Bekijk alles

In de schaduw

Shelley Burr

€ 14,99
Het resort

Het resort

Sarah Pearse

€ 14,99
Het meisje met de blauwe ster
€ 12,99
Het chateau

Het chateau

Jet van Vuuren

€ 9,99