Luistervoorbeeld

Zon

SerieDe zeven zussen deel 6
Auteur Lucinda Riley
Spreker Jamie Grant
Speelduur 24u 8m 39s
€ 18,99

Beschrijving

In Zon, het zesde deel in de Zeven zussen-serie van Lucinda Riley, heeft Electra het allemaal voor elkaar: ze is bloedmooi, schatrijk en wereldberoemd. Maar achter dit perfecte plaatje gaat een kwetsbare jonge vrouw schuil, die de oplossing voor haar problemen zoekt in drank en drugs. Electra heeft, anders dan haar zussen, geen behoefte om te weten waar ze vandaan komt. Totdat ze een bijzondere brief ontvangt…

Zon brengt de lezer van het bruisende, chaotische Manhattan naar de prachtige, uitgestrekte vlaktes van Kenia. Kan de zoektocht naar haar verleden Electra helpen haar problemen het hoofd te bieden?

Zon is het vijfde deel uit de achtdelige bestsellerserie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Uitgeroepen tot Bestverkochte boek 2020.

‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet

‘Leest als een trein.’ – Libelle

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 1 september 2020
ISBN 9789401613736
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 24u 8m 39s
Bestandsgrootte 1326 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
fijne stem om naar te luisteren
goed en vlot geschreven. download is in MP3 waardoor hij simpel (offline) kan worden afgespeeld op mijn webbox 3 zonder xxxx aantal handelingen wat voor iemand met een visuele beperking een dagtaak is (rampzalig) dit is een speciaal apparaat voor blinden welke niet altijd met het internet is verbonden. heel fijne aankoop.
Over de auteur
Photo Lucinda Riley

Lucinda Riley (1966-2021) was een Iers schrijfster van historische fictie en een actrice. In 2016 kocht de Italiaanse filmproducent Raffaella De Laurentiis de televisierechten van haar zeven romans uit de serie De Zeven Zussen.

Haar werk wordt in vierendertig landen uitgegeven. Ze was dé bestsellerauteur van deze eeuw. Wereldwijd werden er al meer dan vijfentwintig miljoen exemplaren van haar romans verkocht. In Nederland en België gingen er al meer dan drie miljoen boeken over de toonbank en verbrak ze meerdere verkooprecords. In mei 2021 verscheen De zevende zus, dat meteen de bestsellerlijst in Nederland en Vlaanderen domineerde. Ze overleed op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker.

Toon aanbod