Dries
Dries

Dries

In Dries, de humoristische en openhartige autobiografie van Dries Roelvink, doet de volkszanger en cultheld een boekje open over zijn jeugd, carrière en commotie rondom zijn zoons Dave en Donny.

Auteur

Dries Roelvink

Sprekers

Dries Roelvink, Kees Boot

Speelduur

5 uur 46 min

€ 12,99

Beschrijving

De biografie Dries van volkszanger, cultheld en mediamagneet Dries Roelvink is het waanzinnige levensverhaal van een gewone Amsterdamse jongen.

Iedereen kent Dries Roelvink: de stijlvolle Amsterdamse volkszanger die bekend werd dankzij zijn realitysoaps en zijn gele zwembroek in de ANWB-reclame. Maar hij heeft ook een andere kant, die veel minder mensen van hem kennen. Op humoristische en nuchtere wijze vertelt hij in dit boek over bepalende momenten in zijn leven: zijn jeugd in het bruisende Amsterdam van de jaren zeventig, zijn kortstondige profvoetbalcarrière en de kleurrijke figuren met wie hij de afgelopen jaren te maken had. En ook zijn depressie, enorme financiële tegenslagen en de commotie rondom zijn zoons komen aan bod in dit heel persoonlijke boek.

Met een heldere blik beschrijft Roelvink hoe hij tegen het leven aankijkt en daarbij gaat hij gevoelige onderwerpen niet uit de weg. Het resultaat is een openhartige, geestige en treffende autobiografie

‘Met tien vingers had Dries zijn boeiende levensverhaal niet smakelijker kunnen opschrijven dan hij nu met één heeft gedaan. Ik heb het met plezier verslonden.’ – Evert Santegoeds

‘Vlot, leuk geschreven en knap gedaan. Ik heb er ontzettend veel plezier aan beleefd!’ – Ben Cramer

‘Ik zou dit boek niet lezen.’ – Dave Roelvink

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

23 december 2021

ISBN

9789401616416

Taal

Nederlands

Speelduur

5 uur 46 min

Bestandsgrootte

317 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Dries Roelvink (1959) is een Nederlandse zanger en bekend van realitysoaps als De Roelvinkjes en Effe geen cent te makken. Hij had daarnaast een dagelijkse column op NPO Radio 1 en maakte een documentaire over Amsterdam in coronatijd. Hij is getrouwd en heeft een dochter en twee zoons.

Meer spreker Kees Boot Bekijk alles

De grafrovers

Sj King

€ 9,99
€ 9,99
Mijn vader in de mottenballen
€ 9,99
Het tijdperk Max

Het tijdperk Max

Koen Vergeer

€ 12,99