Project Hail Mary
Project Hail Mary

Project Hail Mary

Als enige overlevende op een ruimteschip

De sciencefictionthriller Project Hail Mary van Andy Weir is een episch verhaal over het onbekende en de ijzersterke wil om te overleven. Voor de fans van The Martian en Guardians of the Galaxy.

Auteur

Andy Weir

Spreker

Ad Knippels

Speelduur

19 uur 21 min

€ 14,99

Beschrijving

In Project Hail Mary van de internationale bestsellerauteur Andy Weir is Ryland Grace de enige overlevende op een ruimteschip, op een wanhopige en misschien zelfs kansloze missie om de mensheid te redden.

Hij weet dit alleen niet meer. Hij kan zich zijn eigen naam niet eens meer herinneren, laat staan de opdracht die hij heeft meegekregen en hoe hij die moet vervullen. Het enige wat hij weet is dat hij heel lang geslapen heeft en nu, miljoenen kilometers van huis, wakker is geworden naast twee dode crewleden. Terwijl zijn herinneringen langzaam terugkeren, realiseert Ryland zich dat hij een onmogelijke taak moet zien te voltooien. En dankzij een onverwachte bondgenoot, heeft hij misschien een kans...

Project Hail Mary is een episch verhaal over avontuur, het onbekende en de ijzersterke wil om te overleven. Voor de fans van The Martian en Guardians of the Galaxy.

'Dit boek gaat een hit worden.' - The Guardian

'Andy Weir combineert zijn grenzeloze passie voor wetenschap met de gave om het vermakelijk en begrijpelijk op te schrijven.' - The Washington Post

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

18 april 2022

ISBN

9789401617598

Taal

Nederlands

Speelduur

19 uur 21 min

Bestandsgrootte

1594 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Andy Weir werd op 15-jarige leeftijd aangenomen bij een laboratorium en is sindsdien softwareontwikkelaar. Hij heeft een passie voor wetenschap en in het bijzonder de ruimtevaart. Dankzij het doorslaande succes van zijn debuutroman The Martian kon hij zijn droom om fulltime auteur te worden vervullen.

Meer spreker Ad Knippels Bekijk alles

Onder onbekende sterren: Erotische avonturen in exotische plekken
€ 7,99
Onbevreesd: Een collectie van romantische en feel-good erotica
€ 12,99
De laatste die sterft

De laatste die sterft

Helen Fields

€ 14,99
De Sterrenbeeldenserie: erotische korte verhalen voor Stier
€ 9,99