Luistervoorbeeld

De bloementuin

Auteur Cristina Caboni
Spreker Dieuwertje Blok
Speelduur 13u 18m 26s
€ 12,99

Beschrijving

Als Iris Donati in de roman De bloementuin van bestsellerauteur Cristina Caboni in Londen haar evenbeeld tegen het lijf loopt, wordt haar wereld op zijn kop gezet. Deze vrouw, Viola, moet haar verloren tweelingzus zijn. Twintig jaar lang werden de zussen van elkaar gescheiden. Op zoek naar hun wortels beginnen ze samen aan een zoektocht die hen naar hun geboorteplek leidt: een huis in Toscane met een betoverende tuin vol exotische bloemen.

Voor het eerst in hun leven voelen de zussen zich thuis en volledig begrepen. Maar niet alles is wat het lijkt. De villa verbergt een groot geheim. Kunnen Iris en Viola het mysterie van hun verborgen verleden ontrafelen? En wat gaat er schuil in het hart van de tuin?

De bloementuin van Cristina Caboni is een aangrijpende roman over familiebanden en de helende werking van de natuur. Voor de fans van Lucinda Riley en Anne Jacobs.

Details

UitgeverXander Uitgevers B.V.
Publicatiedatum 9 juni 2022
ISBN 9789401617628
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 13u 18m 26s
Bestandsgrootte 731 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Cristina Caboni

Cristina Caboni is naast schrijver imker en rozenkweker. Haar debuutroman, De dochter van de parfumeur, is in 25 landen vertaald. De bijenkoningin, De bloementuin en De verloren brief waren eveneens bestsellers in Italië.

Toon aanbod