FC de Rebellen
FC de Rebellen

FC de Rebellen

FC de Rebellen van Rick van Leeuwen is een brutaal en hilarisch voetbalboek over het populairste oud-voetballersteam van Nederland. Met verhalen vanuit de kleedkamer, de dug-out én de groepsapp.

Auteur

Rick van Leeuwen

Spreker

Kees Boot

Speelduur

6 uur 33 min

€ 12,99

Beschrijving

FC de Rebellen van schrijver Rick van Leeuwen is een verrassende, onthullende en vaak hilarische schets van de gang van zaken bij Nederlands meest rebelse voetbalselectie. Met rollen voor John de Wolf, Andy van der Meijde, Ricky van den Bergh, Romano Denneboom en vele anderen. Auteur Rick van Leeuwen volgde het gelegenheidsteam een aantal jaar, wordt inmiddels beschouwd als one of the guys, en schreef dit geweldige boek vol reportages, anekdotes, portretten en interviews.

FC de Rebellen onthult hoe het eraan toegaat achter de schermen, met beelden en situaties die eigenlijk niet voor vreemde ogen bestemd zijn: vanuit de kleedkamer, de dug-out, tijdens de derde helft én in de groepsapp. Het is het echte verhaal over de voetbalwereld, van binnenuit, verteld door oud-profs die alles hebben meegemaakt, op elk denkbaar niveau. Een musthave voor elke voetbalfan!

‘Dit kan niet in het boek.’ – anoniem, FC de Rebellen

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

18 november 2022

ISBN

9789401618922

Taal

Nederlands

Speelduur

6 uur 33 min

Bestandsgrootte

360 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Rick van Leeuwen is schrijver. Eerder schreef hij een roman en de biografieën van John van Loen en Sjaak Polak. De laatste werd uitgeroepen tot Voetbalboek van het Jaar. Voor FC de Rebellen liep hij twee jaar mee met de beruchte voetbalselectie.

Meer auteur Rick van Leeuwen Bekijk alles

Sjaak Polak

Sjaak Polak

Rick van Leeuwen

€ 12,99

Meer spreker Kees Boot Bekijk alles

Een wild leven

Een wild leven

Bram Eijgenhuijsen

€ 14,99
De grafrovers

De grafrovers

SJ King

€ 9,99
De dinosaurus redding
€ 9,99
Mijn vader in de mottenballen
€ 9,99