Openbaring
Openbaring
Nog geen luistervoorbeeld

Openbaring

De religieus-historische thriller Openbaring van Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer is het eerste explosieve deel in de trilogie over docent Simon Ryevaar. Voor de fans van Dan Brown.

€ 12,99

Beschrijving

In de thriller Openbaring, het eerste deel in de Ryevaar-trilogie van bestsellerauteurs Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer, is Simon Ryevaar is religieus antropoloog aan de Universiteit Leiden en gespecialiseerd in ‘eindtijdbewegingen’ – geloofsgroepen die menen dat het einde van de wereld aanbreekt. Als een bevriende archeoloog in een grot in Turkije een mysterieuze inscriptie uit het Bijbelboek Openbaring ontdekt, zet dit alles wat Simon denkt te weten op zijn kop. Is het mogelijk dat gelovigen het Bijbelboek al tweeduizend jaar lang verkeerd interpreteren? Voordat hij een antwoord heeft kunnen vinden, wordt zijn vriend op grimmige wijze vermoord.

Ondertussen doet de Leidse journalist Nova le Temps onderzoek naar The Bride, een sekte die dankzij zijn charismatische leider steeds meer leden trekt. Terwijl Nova dieper graaft komt er schokkende informatie over de sekte naar boven, maar stuit ze ook op steeds meer verzet en raadselachtige intimidaties.

Wanneer de paden van Simon en Nova kruisen, beginnen ze een zoektocht naar het verborgen verleden van de sekteleider. Het is het begin van een levensgevaarlijke reis dwars door Europa en daarbuiten – op zoek naar de waarheid, en op de vlucht voor de mensen die hen ten koste van alles tegen willen houden.

Jeroen Windmeijer en Tjarko Evenboer combineren hun fenomenale kennis van de Bijbel én hun schrijftalent in deze meeslepende thriller, waarin zij een volledig nieuw en schokkend perspectief op de Bijbel verweven met een ijzersterke plot die de lezer beduusd achterlaat. Voor de lezers van Dan Brown.

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

26 april 2023

ISBN

9789401619745

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Tjarko Evenboer is schrijver en cartoonist. Hij schreef een christelijke bestseller, en toen hij later naar buiten bracht van zijn geloof te zijn gevallen zorgde dat voor een schokgolf in geloofskringen. Jeroen Windmeijer heeft vele bestsellers (al meer dan 250.000 exemplaren verkocht!) op zijn naam staan. Openbaring is de eerste samenwerking tussen deze topauteurs.

Meer auteur Jeroen Windmeijer Bekijk alles

De Magdalenacodex

De Magdalenacodex

Jeroen Windmeijer, Jacob Slavenburg

€ 14,99
De stenen goden

De stenen goden

Jeroen Windmeijer

€ 14,99
Het Evacomplex

Het Evacomplex

Jeroen Windmeijer, Jacob Slavenburg

€ 14,99
De Genesissleutel

De Genesissleutel

Jeroen Windmeijer

€ 14,99

Meer spreker Erik van Welzen Bekijk alles

Zonder ons geen nieuwe dag

Zonder ons geen nieuwe dag

Liesbeth Goedbloed

€ 16,99
Op de drempel van het oneindige
€ 15,99
De Wim Hof methode
€ 14,99
Eigen vuur

Eigen vuur

Karlijn Stoffels

€ 12,99