Eindstrijd
Eindstrijd

Eindstrijd

Chaos, onrust en wantrouwen: de Britse royals en hun gevecht om te overleven

Journalist Omid Scobie vertelt in Eindstrijd het pijnlijke verhaal van het Britse koningshuis dat in grote crisis verkeert. Vol exclusieve onthullingen, voor fans van Reserve, De hofdame en The Crown.

Auteur

Omid Scobie

Spreker

Ruben de Goede

Speelduur

14 uur 9 min

€ 14,99

Beschrijving

Na het overlijden van koningin Elizabeth, de explosieve autobiografie Reserve van prins Harry en de kroning van koning Charles, staat het Britse koningshuis volop in de belangstelling. Niet alleen maar positief: de vertrouwenscrisis rond de Britse royals lijkt groter dan ooit. De koninklijke familie lijkt de verbinding met hun onderdanen definitief kwijt te zijn, en rolt van het ene schandaal in het andere.

Journalist Omid Scobie was onderdeel van de 'royal rota', de groep journalisten die meegaat met alle koninklijke evenementen. In het ontluisterende Eindstrijd vertelt hij het pijnlijke verhaal van een eeuwenoud instituut dat in grote problemen verkeert, en bedreigd wordt door chaos, disfunctionele familieleden en wantrouwen. Dankzij zijn ervaring, jarenlange toegang tot de royals, unieke inzichten en exclusieve onthullingen is dit een must-read voor iedereen die benieuwd is naar de onvermijdelijke ondergang van 's werelds beroemdste familie. Voor fans van Reserve, De hofdame en The Crown.

'De koninklijke familie is erg nerveus over dit boek.' - Daily Mail

'Iedereen zal het over dit boek hebben.' - Town & Country Magazine

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

6 januari 2024

ISBN

9789401621779

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 9 min

Bestandsgrootte

1166 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Omid Scobie is journalist, redacteur bij Harper’s Bazaar en royaltydeskundige bij o.a. Good Morning America en ABC News. Hij schreef eerder de megabestseller Op zoek naar vrijheid over Harry en Meghan. Scobie woont in Londen.

Meer spreker Ruben de Goede Bekijk alles

Verraad

Verraad

Jac. Toes

€ 12,99
De afrekening

De afrekening

Jac. Toes

€ 12,99
€ 14,99
Een date met de dood

Een date met de dood

Peter James

€ 12,99