De postzegelverzamelaar
De postzegelverzamelaar
Nog geen fragment

De postzegelverzamelaar

In De postzegelverzamelaar van Nicolas Feuz verandert pittoresk Zwitserland in een duister landschap vol gevaar als er in Genève een bebloed pakketje met een postzegel van mensenhuid wordt bezorgd.

Auteur

Nicolas Feuz

Spreker

Frank Rigter

€ 12,99

Beschrijving

In de thriller De postzegelverzamelaar van Nicolas Feuz wordt in een grot ergens diep in Zwitserland een man op gruwelijke wijze gemarteld. Een paar dagen later wordt er een bebloed pakketje bezorgd op een postkantoor in Genève - kennelijk is de postzegel gemaakt van mensenhuid.

Voor inspecteur Ana Bartomeu begint een race tegen de klok om de dader op te sporen. Het brengt haar van Genève naar het oude centrum van Annecy, en naar de donkere steegjes van Lausanne, waarin steeds duidelijker wordt dat ze met een nietsontziende sadist te maken heeft... Voor de fans van Helen Fields en Jo Nesbø.

'Wat een einde!' - Kobo.com

Details

Imprint

Xander Uitgevers B.V.

Uitgever

Xander Uitgevers B.V.

Publicatiedatum

6 juni 2024

ISBN

9789401622523

Taal

Nederlands

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Nicolas Feuz (1971) woont en werkt in Neuchâtel. Na zijn rechtenstudie en een korte basketbalcarrière in de nationale competitie, werd hij op zijn 27ste benoemd tot openbaar aanklager. Inmiddels is hij specialist in de strijd tegen drugshandel en schrijft hij in zijn vrije tijd thrillers.

Meer spreker Frank Rigter Bekijk alles

Uitgeblu(t)st

Uitgeblu(t)st

Luc Wachtelaer

€ 9,99

Ossenkop

Manik Sarkar

€ 11,99
Het uur van de Wolf

Het uur van de Wolf

James Patterson

€ 12,99

De honderd dagen

Joseph Roth

€ 9,99