Wolven in de winter
Wolven in de winter

Wolven in de winter

In ‘Wolven in de winter’ van Dan Jones keren de onvergetelijke personages uit ‘De Essex Dogs’ terug voor een nieuwe epische campagne tijdens de Honderdjarige Oorlog.

Serie

Auteur

Dan Jones

Spreker

Thijs Miedema

Speelduur

11 uur 38 min

€ 19,99

Beschrijving

‘Wolven in de winter’ van Dan Jones is een rauwe en tegelijkertijd humoristische verbeelding van het middeleeuwse militaire bestaan en brengt de veertiende eeuw heel dichtbij. Het is het tweede deel in de Crécy trilogie.

26 augustus 1346. De Essex Dogs zijn levend maar niet ongeschonden uit de Slag bij Crécy gekomen. De mannen verlangen naar huis, maar koning Edward heeft andere plannen. Geen enkele Engelsman zal Frankrijk verlaten voordat de kleine havenstad Calais gevallen is. Wat volgt is een elf maanden durend beleg. De Dogs moeten zien te overleven in een wetteloos kamp, gevaarlijker dan welk slagveld dan ook, omringd door schijnheilige edelen en wrede piraten. Ze zullen erachter komen dat de oorlog nog lang niet voorbij is.

Details

Imprint

Omniboek

Uitgever

VBK Media

Publicatiedatum

5 april 2024

ISBN

9789401919944

Taal

Nederlands

Speelduur

11 uur 38 min

Bestandsgrootte

639 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Dan Jones (1981) is een Britse historicus, journalist, tv-presentator en schrijver. Hij schreef meer dan zeven boeken, waaronder ‘De Tempeliers’, ‘De kruisvaarders’ en ‘Vorsten van Albion’. Samen met Marina Amaral maakte hij de fotoboeken ‘De tijd in kleur’ en ‘Vrouwen in kleur’. In 2023 verscheen zijn fictiedebuut 'De Essex Dogs'.

Meer auteur Dan Jones Bekijk alles

De Essex Dogs

De Essex Dogs

Dan Jones

€ 19,99

Meer spreker Thijs Miedema Bekijk alles

Voor jou wil ik gaan

Voor jou wil ik gaan

Anina Nouschka

€ 12,95

Drakenrijder

Taran Matharu

€ 14,99
Volgens het boekje

Volgens het boekje

Lisette Jonkman

€ 5,95
De Hedelse afpersingszaak

De Hedelse afpersingszaak

Yelle Tieleman

€ 14,99