Luistervoorbeeld

Riskante kussen

Auteur Maisey Yates
Voorlezer Inge Ipenburg
Speelduur 5u 11m
€ 6,99

Beschrijving

Partners in de boardroom... en in de slaapkamer?

Het liefje worden van Ferro Calvaresi? De meeste vrouwen zouden er een moord voor doen! De Italiaanse tycoon is namelijk niet alleen schatrijk en succesvol, hij is ook nog eens ongelooflijk sexy. Maar Julia Anderson is niet 'de meeste vrouwen'.

Uitsluitend om een grote zakendeal in de wacht te slepen, gaat ze mee in Ferro's idiote plan om te doen alsof ze partners zijn - en dan niet alleen in zaken. Ferro had niet gedacht dat Julia zou instemmen. Maar nog minder had hij verwacht dat hij ervan zou genieten haar vaak te zien. Zo is het wel heel gemakkelijk om voor de buitenwereld te spelen dat ze minnaars zijn. Hoewel dat natuurlijk niet lang goed kan gaan. Ze zijn immers elkaars grootste rivalen...

Reeks: Bouquet | Boek nr: 3641

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757200
Taal Nederlands
Speelduur 5u 11m
Bestandsgrootte 285 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Maisey Yates
Maisey Yates

Maisey Yates wist al dat ze schrijfster wilde worden voordat ze wist wát ze dan precies wilde schrijven. Pas toen ze haar eerste Harlequin-roman uit had, besloot ze dat romantische fictie haar genre was.

Op haar drieëntwintigste verkocht ze haar eerste manuscript aan Harlequin. Haar eigen lange, donkere, knappe man ontmoette ze tijdens haar eerste baan. Hij was haar baas, en ze trouwde meteen met hem. Samen met hem en hun drie kinderen woont ze in de bossen van het Amerikaanse Oregon.

Toon aanbod