Luistervoorbeeld

Tussen hoop en liefde

Hope's Crossing
SerieHope's Crossing deel 1
Auteur RaeAnne Thayne
Spreker Karin Douma
Speelduur 10u 50m 55s
€ 9,99

Beschrijving

Riley is gek op Claire, maar hij weet zeker dat het niets kan worden. Gelukkig is Hope’s Crossing te klein om elkaar te ontlopen!

Tijd voor romantiek? Dat heeft Claire Bradford niet. Niet dat dat haar deert. Ze heeft haar handen vol aan haar twee kinderen, haar veeleisende moeder en de jonge, blonde receptioniste voor wie haar man haar heeft verlaten. En dan is daar nog haar goed lopende kralenwinkel. Wanneer het nieuwe hoofd van politie, Riley McKnight, die net is teruggekeerd naar Hope's Crossing, haar winkel binnen stapt, verandert echter alles.

Na jarenlang als undercoveragent te hebben gewerkt, is de rebelse jongen van toen, toe aan rust. Die vindt Riley bij Claire, de enige in zijn geboortestad bij wie hij zich echt thuisvoelt. Dan wordt het stadje opgeschrikt door een ernstig auto-ongeluk, waarbij Claire gewond raakt en Rileys nichtje omkomt. Claire en Riley zouden juist nu veel steun bij elkaar moeten vinden, maar dat is niet het geval. Riley voelt zich verantwoordelijk voor het ongeluk en trekt zich terug.

Kan hij zich ooit over zijn schuldgevoel heen zetten en helemaal voor Claire kiezen?

Hope's Crossing #1

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757217
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 50m 55s
Bestandsgrootte 894 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo RaeAnne Thayne

RaeAnne Thayne doet veel inspiratie op in de prachtige bergen van noordelijk Utah, waar ze met haar man en drie kinderen woont. Voor haar boeken heeft ze al vele prijzen gewonnen, waaronder een RITA-award, dé prijs voor romantische fictie in Amerika.

Toon aanbod