Luistervoorbeeld

Thuis in Virgin River

SerieVirgin River
Auteur Robyn Carr
Voorlezer Marieke de Kruijf
Speelduur 13u 34m 59s
€ 6,99

Beschrijving

Het enige wat Melinda Monroe wil, is wég. Weg uit Los Angeles, waar het leven druk is en gecompliceerd, en alles haar herinnert aan Mark - haar overleden man. In een opwelling reageert ze op een advertentie voor een verpleeg- en verloskundige in Virgin River, een klein dorpje in Californië. Dit zou weleens precies de verandering kunnen zijn die ze nodig heeft! Helaas, het beloofde schattige huisje in idyllische omgeving blijkt een aftandse blokhut te zijn aan een modderweg, waar ze met haar stadse cabrio meteen vast komt te zitten. En de bejaarde plaatselijke arts, die ze zou assisteren, doet ronduit vijandig tegen haar.

Inpakken en wegwezen, denkt ze, maar een vondelingetje gooit roet in het eten. Eerst moet ze onderdak vinden voor deze baby. En misschien moet ze ook eerst maar eens echt kennismaken met Jack, de knappe eigenaar van de plaatselijke bar.

Het lijkt wel of er telkens weer dingen zijn die haar in Virgin River houden. Zou ze dan toch haar thuis gevonden hebben?

Welkom in de prachtige bossen en de stille kleine dorpjes van Noord-Californië. Hier laat New York Times bestsellerauteur Robyn Carr je kennismaken met stoere helden en de vrouwen die hen liefhebben. Niemand van hen verwacht liefde te vinden, maar... in Virgin River is alles mogelijk.

Want als dromen ergens uit kunnen komen, dan is het in Virgin River...

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757255
Taal Nederlands
Speelduur 13u 34m 59s
Bestandsgrootte 746 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Robyn Carr
Robyn Carr

Zevenentwintig was Robyn Carr toen haar eerste boek werd uitgegeven, en sindsdien zijn er meer dan dertig titels van haar hand verschenen. Toch duurde het een flink aantal jaren voordat ze haar stijl echt gevonden had, namelijk tot ze aan de Virgin River-serie begon.

Haar streven is om boeken voor vrouwen te schrijven - boeken die grappig zijn zonder flauw te worden, die het leven in al zijn facetten beschrijven zoals het is en die de kracht van vrouwen weergeven. In de enorm populaire Virgin River-serie maakt ze die droom waar.

Robyn heeft twee volwassen kinderen en woont met haar echtgenoot in Las Vegas.

Toon aanbod