Luistervoorbeeld

Je bent geweldig

Auteur Jill Mansell
Spreker Marieke de Kruijf
Speelduur 12u 19m 8s
€ 12,99

Beschrijving

Jill Mansell, daar word je vrolijk van!

Hallie heeft een geheim: ze is verliefd op de perfecte man. Maar het zal nooit wat kunnen worden, want Hallie heeft niet lang meer te leven.
Flo heeft een dilemma: ze is stapelgek op Zander. Diens vreselijke zus doet er echter alles aan om hun relatie te dwarsbomen.
Tasha heeft een probleem: haar nieuwe vriendje is een avontuurlijk type. Zij maakt zich dan ook continu zorgen dat er iets fout gaat. Je bent geweldig begint als Hallie in een taxi zit. Er is een donor gevonden en ze krijgt nieuwe longen. Maar van wie?

Jill Mansell is een absolute bestsellerauteur. Van haar boeken zijn al meer dan twee miljoen exemplaren verkocht. Ze schrijft heerlijke feelgoodromans, altijd met humor en romantiek.

Details

ImprintLuitingh Sijthoff
UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 4 maart 2020
ISBN 9789024591657
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 12u 19m 8s
Bestandsgrootte 676 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Een ongecompliceerd verhaal om in de zon te lezen.' - Libelle

'Vol romantiek, humor en met een happy end.' - De Volkskrant


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jill Mansell

Jill Mansell is een absolute bestellerauteur. Haar razend populaire boeken voor jonge vrouwen zijn onweerstaanbaar en worden in twaalf landen uitgegeven. Er zijn inmiddels al 2 miljoen boeken van haar verkocht in Nederland. Voordat Mansell fulltime besloot te gaan schrijven, werkte ze jarenlang in een ziekenhuis in Bristol. De laatste jaren heeft zij internationale bekendheid gekregen met haar eigentijdse, vrolijke, sexy en romantische boeken.

In 2015 verscheen de twintigste (!) roman van Jill Mansell: Je bent geweldig.

Toon aanbod