Luistervoorbeeld

De dood in de ogen

Niemand is helemaal te vertrouwen...
Auteur Tess Gerritsen
Spreker Ad Knippels
Speelduur 8u 11m 56s
€ 9,99

Beschrijving

'Dit is zinloos. Natuurlijk is je vader dood.’

Willy's vader is een van de vele vermisten die de oorlog in Vietnam heeft opgeleverd. Sinds 1970, het jaar waarin zijn vliegtuig vlak bij de grens met Noord-Vietnam boven Laos is neergehaald, heeft niemand meer iets gehoord of gezien van `Wild Bill Maitland. Dood? Willy heeft het nooit kunnen accepteren, en nu haar moeder stervende is, besluit ze een laatste poging te wagen.

In Vietnam komt ze aanvankelijk geen millimeter verder. En niet alleen ontsnapt ze ternauwernood aan een aanslag, de autoriteiten werken haar aan alle kanten tegen. Pas wanneer ze in aanraking komt met Guy Barnard, een ex-militair met een onduidelijk verleden maar waardevolle connecties, komt er een beetje schot in de zaak. Een zaak waarin een dode meer of minder niet blijkt te tellen...

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757354
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 11m 56s
Bestandsgrootte 450 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

'Zal met plezier gelezen worden door haar fans en liefhebbers van romantische verhalen.' - Biblion


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Tess Gerritsen

Tess Gerritsen (1953) is geboren in San Diego. Naast bestsellerauteur is ze ook arts. Juist deze medische achtergrond vormt het fundament voor het eigen karakter en hoge niveau van haar oeuvre. Ze heeft inmiddels meer dan 25 titels op haar naam staan.

De bekendste boeken van Tess Gerritsen in Nederland: Sneeuwval, De laatste sterft en Het stille meisje, dat in 2012 bekroond werd met de Crimezone Thriller Award. Van haar succesvolle reeks rondom de karakters Rizzoli en Isles is inmiddels een populaire televisieserie gemaakt.

Toon aanbod