Luistervoorbeeld

Onsterfelijk

Blood of Eden 1
SerieBlood of Eden deel 1
Auteur Julie Kagawa
Spreker Irma Hartog
Speelduur 14u 37m 15s
€ 9,99

Beschrijving

Allie doet het onmogelijke: ze sterft om te kunnen overleven...

"Je zult altijd een monster zijn, Allison. Daar valt niets aan te veranderen. Maar wat voor soort monster je wordt, is helemaal je eigen keuze.’

Dat is wat Kanin tegen me zei toen hij me tot vampier maakte. Toen begreep ik het niet. Maar nu wel. Want ik ben verliefd geworden op een moedige jongen met blonde haren en de mooiste blauwe ogen die ik ken. En dat is niet alleen stom, maar vooral ook heel erg verkeerd.

Allie doet het onmogelijke: ze sterft om te kunnen overleven.

De zeventienjarige Allie moet zien te overleven in een verwoeste wereld waarin vampiers de macht hebben. Nadat een van haar voedselstrooptochten haar bijna fataal is geworden, laat meestervampier Kanin haar kiezen: sterven of een vampier worden. Ze kiest voor het laatste, en dat brengt weer heel andere problemen met zich mee. Wat het betekent om een vampier te zijn, merkt ze pas echt als ze verliefd wordt op de dappere, loyale en zéér menselijke Zeke. Wat zal er gebeuren als hij erachter komt wat ze werkelijk is?

Haar hart mag dan niet meer kloppen, maar dat wil niet zeggen dat het niet gebroken kan worden...

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757439
Taal Nederlands
LeeftijdLeeftijd vanaf 15 jaar
Soort audioLuisterboek
Speelduur 14u 37m 15s
Bestandsgrootte 803 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Julie Kagawa

Julie Kagawa (1982) is de internationale bestsellerauteur van bekende Young Adult-series als The Iron Fey en Blood of Eden. Ze is geboren in Sacramento en opgegroeid op Hawaï, waar ze al met schrijven begon toen ze nog op school zat.

Ze houdt van lezen, schilderen en oosterse vechtkunst. Samen met haar man en een heleboel huisdieren woont ze in Louisville, in de staat Kentucky.

Toon aanbod