Luistervoorbeeld

Vuurproef

Een Izzy-McNeil thriller
Auteur Laura Caldwell
Voorlezer Peggy Vrijens
Speelduur 12u 18m 41s
€ 9,99

Beschrijving

Verloofde verdwenen, cliënt dood, dertig miljoen weg… en dat is nog maar het begin!

Advocate Izzy McNeil staat op het punt te gaan trouwen. Haar verloofde Sam en zij zijn bezig met de laatste voorbereidingen van hun bruiloft als Sam spoorloos verdwijnt. Op dezelfde avond wordt Forester Pickett, haar belangrijkste cliënt, dood gevonden én blijkt er dertig miljoen aan aandelen te zijn verdwenen uit zijn kluis. De kluis waar alleen Sam toegang toe had. Vanaf dat moment verdwijnen een voor een al Izzy's zekerheden. Ze raakt haar baan kwijt. Er wordt ingebroken in haar appartement. En op straat wordt ze voortdurend achtervolgd.

Eén ding is duidelijk: als ze de waarheid wil achterhalen over Sams verdwijning en Foresters dood, zal ze tot het uiterste moeten gaan. Haar enige houvast is haar liefde voor Sam, maar hoe dieper ze graaft, hoe onontkoombaarder de conclusie: ze kent Sam niet zo goed als ze dacht...

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 29 juli 2018
ISBN 9789402757460
Taal Nederlands
Speelduur 12u 18m 41s
Bestandsgrootte 1014 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Over de auteur
Photo Laura Caldwell
Laura Caldwell

Laura Caldwell debuteerde in 2002 met Burning the Map. Na enige tijd chicklit te hebben geschreven besloot ze zich toe te leggen op het schrijven van thrillers. Haar boeken zijn verschenen in 25 landen en in 13 talen vertaald.

Caldwell was eerst advocate, maar besloot zich volledig toe te leggen op het schrijven. Haar research voor haar zesde roman bracht haar in contact met een jongeman die al zes jaar in de gevangenis zat, zonder proces. Ze nam haar vroegere werk weer op om deze jongeman te verdedigen, en bewees uiteindelijk zijn onschuld.

Toon aanbod