Lek
Lek

Lek

Goede agent of slechte agent? We zijn allemaal corrupt... op onze eigen manier

Denny Malone werkt niet bij de politie van New York, hij ís de politie en hij ís New York. Wanneer de FBI hem oppakt, komt hij voor een keuze te staan: gaat hij de gevangenis is, of wordt hij een verrader?

Auteur

Don Winslow

Spreker

Bart van der Schaaf

Speelduur

14 uur 26 min

€ 14,99

Beschrijving

Denny Malone werkt niet bij de politie van New York, hij ís de politie en hij ís New York. De straten - en hun bewoners - zijn van hem. Hij is de koning, de alleenheerser. En hij bepaalt wat er gebeurt. Dat hij vaak de grenzen van de wet overschrijdt, spreekt vanzelf: alleen een heilige gelooft dat de orde op een andere manier gehandhaafd kan worden. Dan wordt hij door de FBI gepakt en blijkt al snel dat ze daar heel anders over de wet denken - het bewijs dat ze tegen hem hebben liegt er niet om. Ze bieden hem een deal waarmee hij gevangenisstraf kan ontlopen. Alleen moet hij dan worden wat hij het meest haat en veracht: een rat, een verrader...

Details

Imprint

HarperCollins Holland

Uitgever

HarperCollins Holland

Publicatiedatum

16 augustus 2018

ISBN

9789402757606

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 26 min

Bestandsgrootte

799 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Don Winslow (1953) werd geboren in een kleine kustplaats op Rhode Island, maar woonde in verschillende landen op diverse continenten. Hij studeerde journalistiek, werd manager van een theater en eindigde als privédetective – tot hij een succesvolle thriller schreef en fulltime auteur werd. Momenteel woont hij in Californië.

Meer spreker Bart van der Schaaf Bekijk alles

De vluchtende Hollander

De vluchtende Hollander

Ron Moerenhout

€ 12,95
Geheime kracht

Geheime kracht

Rian Visser

€ 9,99
Over bergen heen

Over bergen heen

Charles Martin

€ 14,99
De Samaritaan

De Samaritaan

Mason Cross

€ 12,99