Spiegel
Spiegel

Spiegel

De zestienjarige Red, Leo, Rose en Naomi horen er niet echt bij op school. Gelukkig hebben ze hun band, Mirror mirror. Maar wanneer Naomi bewusteloos uit de rivier wordt gehaald vraagt iedereen zich af wat er gebeurd is…

Auteurs

Cara Delevingne, Rowan Coleman

Spreker

Marleen Maathuis

Speelduur

9 uur 6 min

€ 14,99

Beschrijving

De zestienjarige Red, Leo, Rose en Naomi horen er niet echt bij op school. Het leven is niet altijd gemakkelijk voor hen, maar de muziek brengt hen samen, en ze hebben hoge verwachtingen van hun band, Mirror, Mirror. Tenminste, tot Naomi bewusteloos uit de rivier wordt gehaald en in coma in het ziekenhuis terechtkomt.

De politie doet het af als een mislukte zelfmoord, maar is dat wel zo? Terwijl Naomi in coma ligt, probeert Red achter de waarheid te komen. Een zoektocht die Reds hele wereld op zijn kop zet en een aantal duistere geheimen van de groep aan het licht brengt. Niets zal ooit meer zo zijn als het was, want een versplinterde spiegel, kan nooit meer worden gemaakt.

Details

Imprint

HarperCollins Holland

Uitgever

HarperCollins Holland

Publicatiedatum

16 augustus 2018

ISBN

9789402757613

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 6 min

Bestandsgrootte

506 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Cara Delevingne (1992) is geboren in Londen en een van de invloedrijkste vrouwen van haar generatie. Haar roem als model begon in 2009. In 2012 en 2014 werd ze genomineerd voor 'Model van het jaar' tijdens de Britse Fashion Awards. Ze heeft shows gelopen voor modehuizen als Chanel, Burberry, Saint Laurent, Mulberry en Dolce&Gabbana. Haar carrière als actrice begon met een rol in de verfilming van Anna Karenina (2012) en nam daarna een hoge vlucht met hoofdrollen in de John Green-verfilming The Paper Towns, London Fields, het Oscar winnende Suicide Squad en in Valerian and the City of a Thousand Planets (augustus 2017). Mirror, Mirror is haar eerste roman. Cara is heel actief op de social media en heeft maar liefst 40 miljoen Instagram-volgers.Rowan Coleman is auteur van twaalf romans, waarvan Twintig regels liefde de eerste was die in het Nederlands verscheen. Boek voor mijn dochters was in Engeland een Richard and Judy Autumn Book Club-keuze. Rowan Coleman woont met haar man en hun vijf kinderen in Engeland.