Luistervoorbeeld

De schaduw van mijn moeder

Auteur Nikola Scott
Spreker Irma Hartog
Speelduur 14u 45m 58s
€ 14,99

Beschrijving

Het is 1958. De jonge Elizabeth is naar een landhuis aan de Engelse kust gestuurd om de laatste dagen van haar zieke moeder niet te hoeven meemaken. Ondanks de situatie lukt het haar om te genieten van wat een zonnige zomer lijkt te worden. Maar dan wordt ze verliefd, zonder iemand in de buurt om haar te behoeden voor de gevolgen van haar naïviteit.

Tientallen jaren later treft Addie, Elizabeths volwassen dochter, een onbekende vrouw aan haar deur die beweert dat ze haar zus is. Addie gelooft haar niet, maar als ze haar vader ernaar vraagt, blijkt alles wat ze dacht te weten over haar vroegere leven één grote leugen te zijn. De twee zussen besluiten samen op onderzoek uit te gaan, en ontdekken de opzienbarende waarheid over een verdwenen kind en een zomer die het leven van hun moeder voorgoed veranderde.

Details

UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 24 augustus 2019
ISBN 9789402758153
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 14u 45m 58s
Bestandsgrootte 1217 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Nikola Scott

Nikola Scott werd geboren in Duitsland en verhuisde na haar studie naar New York. Ze werkte jarenlang als redacteur bij een uitgeverij voor ze besloot om zelf te gaan schrijven. Tegenwoordig woont ze met haar man en twee kinderen in Frankfurt. De schaduw van mijn moeder is haar debuutroman.

Toon aanbod