De schaduw van mijn moeder
De schaduw van mijn moeder

De schaduw van mijn moeder

De jonge Elizabeth is naar een landhuis aan de Engelse kust gestuurd om de laatste dagen van haar zieke moeder niet te hoeven meemaken.

Auteur

Nikola Scott

Spreker

Irma Hartog

Speelduur

14 uur 45 min

€ 14,99

Beschrijving

Het is 1958. De jonge Elizabeth is naar een landhuis aan de Engelse kust gestuurd om de laatste dagen van haar zieke moeder niet te hoeven meemaken. Ondanks de situatie lukt het haar om te genieten van wat een zonnige zomer lijkt te worden. Maar dan wordt ze verliefd, zonder iemand in de buurt om haar te behoeden voor de gevolgen van haar naïviteit.

Tientallen jaren later treft Addie, Elizabeths volwassen dochter, een onbekende vrouw aan haar deur die beweert dat ze haar zus is. Addie gelooft haar niet, maar als ze haar vader ernaar vraagt, blijkt alles wat ze dacht te weten over haar vroegere leven één grote leugen te zijn. De twee zussen besluiten samen op onderzoek uit te gaan, en ontdekken de opzienbarende waarheid over een verdwenen kind en een zomer die het leven van hun moeder voorgoed veranderde.

Details

Imprint

HarperCollins Holland

Uitgever

HarperCollins Holland

Publicatiedatum

24 augustus 2019

ISBN

9789402758153

Taal

Nederlands

Speelduur

14 uur 45 min

Bestandsgrootte

1217 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Nikola Scott werd geboren in Duitsland en verhuisde na haar studie naar New York. Ze werkte jarenlang als redacteur bij een uitgeverij voor ze besloot om zelf te gaan schrijven. Tegenwoordig woont ze met haar man en twee kinderen in Frankfurt. De schaduw van mijn moeder is haar debuutroman.

Meer spreker Irma Hartog Bekijk alles

De nacht van het vuur

De nacht van het vuur

Kjell Eriksson

€ 14,99
De dijk

De dijk

Michael McDowell

€ 12,99
Onzichtbaar

Onzichtbaar

Danielle Steel

€ 14,99
Wrede leugens

Wrede leugens

Karen Rose

€ 14,99