Luistervoorbeeld

Lied voor de vermisten

Auteur Pierre Jarawan
Spreker Rik van de Westelaken
VertalerLilian Caris
Speelduur 16u 22m 6s
€ 14,99 € 4,99

Beschrijving

‘Het best is Jarawan als hij schrijft over vriendschap.’ - NRC Next Wanneer de Arabische Lente in 2011 volledig is ontwaakt, ontstaat ook in Beiroet de eerste onrust. Terwijl de huizen branden, legt dertiger Amin zijn herinneringen vast. Aan 1994, toen hij met zijn grootmoeder terugkeerde naar Libanon, twaalf jaar na de dood van zijn ouders. Aan zijn vriendschap met Jafar, met wie hij door de voor hem onbekende naoorlogse wereld zwierf. En aan hoe hij zo pijnlijk moest leren dat er in dit land nooit zekerheid zal zijn; niet over het verleden, niet over zijn vriendschappen, niet over de geschiedenis van zijn familie. 'Lied voor de vermisten' is Jarawan zoals we hem in ons hart gesloten hebben: een ontroerend, spannend en virtuoos familieverhaal, verweven met de turbulente geschiedenis van het Midden-Oosten. Over Lied voor de vermisten ‘Het best is Jarawan als hij schrijft over vriendschap.’ - NRC Next

Details

ImprintHarperCollins
UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 14 april 2020
ISBN 9789402759563
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 16u 22m 6s
Bestandsgrootte 899 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Pierre Jarawan

Pierre Jarawan (1985) auteur, slam poet, scenarioschrijver, organisator en moderator uit München. Hij werd geboren in Jordanië als zoon van een Libanese vader en een Duitse moeder, nadat zijn ouders de burgeroorlog in Libanon ontvluchtten. Op driejarige leeftijd kwam hij naar Duitsland.

Hij debuteerde in januari 2017 met zijn betoverende roman De zoon van de verhalenverteller, waarvan in Nederland meer dan 25.000 exemplaren werden verkocht.

Toon aanbod