Denk als een monnik
Denk als een monnik

Denk als een monnik

Jay Shetty zet de diepgaande lessen uit de hindoetraditie om in praktische adviezen die je kunt toepassen om stress te verminderen, je relaties te verbeteren en je verborgen krachten te identificeren.

Auteur

Jay Shetty

Spreker

Bert Kranenbarg

Vertaler

Davida van Dijke

Speelduur

10 uur 53 min

€ 14,99

Beschrijving

De wereldwijde bestseller van socialmediasuperster Jay Shetty. Word de architect van je eigen leven!

Jay Shetty – motivational speaker, social-mediasuperster en presentator van de #1 podcast On Purpose – zet in Denk als een monnik de abstracte en diepgaande lessen uit de hindoetraditie om in praktische adviezen die je kunt toepassen om stress te verminderen, je relaties te verbeteren en je verborgen krachten te identificeren. Dit boek bewijst dat iedereen kan, en móét, denken als een monnik. Het is bewezen dat je je geest kunt trainen, en van wie kun je dat beter leren dan van een echte expert: de monnik?
 
Jay Shetty vertrok op zijn tweeëntwintigste naar India om daar drie jaar als monnik te leven. Sindsdien is hij op een missie om zijn spirituele inzichten op een toegankelijke manier te delen. Zijn video’s zijn meer dan 5 miljard keer bekeken, en zijn podcast On Purpose is de meest beluisterde health-podcast ter wereld.

Details

Imprint

HarperCollins

Uitgever

HarperCollins Holland

Publicatiedatum

17 december 2020

ISBN

9789402759990

Taal

Nederlands

Speelduur

10 uur 53 min

Bestandsgrootte

598 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Jay Shetty is een New York Times bestsellerauteur, bekroonde verhalenverteller, podcast-presentator en voormalig monnik met een missie om wijsheid viraal te maken.
 
In 2017 stond hij op de Forbes 30 Under 30-lijst vanwege zijn baanbrekende impact in de media. Zijn virale video's zijn meer dan 8 miljard keer bekeken en hij wordt gevolgd door meer dan 40 miljoen mensen op sociale media.
 
Jay creëerde On Purpose, nu 's werelds # 1 Health and Wellness-podcast, in 2019. Hij is een keynote speaker over de hele wereld, van Google tot Microsoft tot Netflix tot HSBC, en heeft voor veel klanten zakelijke trainingsprogramma's ontwikkeld. Zijn Online School is bezocht door meer dan 2 miljoen studenten en zijn Genius Coaching-community biedt wekelijkse programmering over de principes en praktijken voor gezondheid en welzijn aan duizenden leden in meer dan 100 landen.
 

Meer auteur Jay Shetty Bekijk alles

8 regels van de liefde
€ 14,99

Meer spreker Bert Kranenbarg Bekijk alles

Omringd door energievreters
€ 14,99
8 regels van de liefde
€ 14,99
Goed genoeg ouderschap

Goed genoeg ouderschap

Alain de Botton, The School of Life

€ 13,99
Aanbieding Hoe overleef ik de moderne wereld

Hoe overleef ik de moderne wereld

Alain de Botton, The School of Life

€ 13,99 € 6,99