Luistervoorbeeld

Wie niet waagt

Als een jonge rechercheur de diefstal van een Rembrandt onderzoekt, staat hij al snel voor een onmogelijke keuze...
SerieWilliam Warwick deel 1
Auteur Jeffrey Archer
Spreker Ad Knippels
VertalerJoost van der Meer, William Oostendorp
Speelduur 10u 43m 21s
€ 14,99

Beschrijving

Het begin van een nieuwe serie door meesterverhalenverteller Jeffrey Archer, vol grandioze plottwists en spannende cliffhangers.

Londen, 1979. William Warwick, zoon van een invloedrijke en welgestelde advocaat, heeft van jongs af aan een droom: het tot rechercheur bij Scotland Yard schoppen, tot ongenoegen van zijn vader. Als hij jaren later zijn eerste diensten draait in de straten van Londen, kan hij niet trotser zijn.

Door zijn kennis wordt kunstliefhebber William al snel overgeplaatst naar de afdeling kunst- en antiekcriminaliteit, waar hij in de ban raakt van een van de grootste vervalsers ooit. Tijdens zijn onderzoek naar een fraudezaak en de diefstal van een Rembrandt ontmoet William de knappe en gevatte museumgids Beth, en de twee worden verliefd. Maar een geheim omringt hen en werpt schaduwen op de prille liefde. William staat voor de moeilijkste taak van zijn leven...
 

Details

ImprintHarperCollins
UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 24 februari 2022
ISBN 9789402763270
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 10u 43m 21s
Bestandsgrootte 1230 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Jeffrey Archer

Jeffrey Archer (1940) is geboren in Londen en heeft als schrijver van spannende historische romans vele internationale bestsellers op zijn naam staan. Ook was hij jarenlang lid van het Britse parlement.

Toon aanbod