Luistervoorbeeld

Eén nacht vol verlangen

SerieBouquet deel 3833
Auteur Maisey Yates
Spreker Ottolien Boeschoten
VertalerSylvie Pellema
Speelduur 4u 46m 40s
€ 6,99

Beschrijving

3 arrogante miljonairs Drie machtige tycoons laten zich meeslepen door hartstocht - met grote gevolgen!

Deel 1 Aan de vooravond van haar gearrangeerde huwelijk met een prins die ze nog nooit heeft ontmoet, wil Allegra nog één avond dingen beleven waaraan ze tijdens haar kille huwelijk terug kan denken. Dus gaat ze naar het beroemdste gemaskerde bal van Italië, waar ze zich vol overgave in de armen stort van de eerste gemaskerde man die ze tegenkomt. Al na één gepassioneerde kus geeft ze zich volledig aan hem over... Als graaf Cristian Acosta ontdekt wie de vrouw is met wie hij die nacht vol hartstocht heeft doorgebracht, kan hij zich wel voor zijn kop slaan: de zus van zijn beste vriend! En het wordt nog erger als hij hoort dat die nacht niet zonder gevolgen is gebleven...

Details

ImprintHarlequin
UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 11 januari 2022
ISBN 9789402763591
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 46m 40s
Bestandsgrootte 529 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Maisey Yates

Maisey Yates wist al dat ze schrijfster wilde worden voordat ze wist wát ze dan precies wilde schrijven. Pas toen ze haar eerste Harlequin-roman uit had, besloot ze dat romantische fictie haar genre was.

Op haar drieëntwintigste verkocht ze haar eerste manuscript aan Harlequin. Haar eigen lange, donkere, knappe man ontmoette ze tijdens haar eerste baan. Hij was haar baas, en ze trouwde meteen met hem. Samen met hem en hun drie kinderen woont ze in de bossen van het Amerikaanse Oregon.

Toon aanbod