Luistervoorbeeld

Eén nacht is niet genoeg

SerieBouquet deel 3850
Auteur Maisey Yates
Spreker Iris Vlutters
VertalerJeanette Perry
Speelduur 4u 30m 43s
€ 6,99

Beschrijving

3 arrogante miljonairs Drie machtige tycoons laten zich meeslepen door hartstocht - met grote gevolgen!

Deel 3
Esther Abbott is ten einde raad. Omdat ze in grote geldnood zat, heeft ze erin toegestemd om voor één keer draagmoeder te zijn. Nu gaat die afspraak onverwacht niet door en blijft ze achter zonder geld... en zwanger. Ze ziet maar één uitweg: de vader van haar ongeboren kind zoeken. Miljonair Renzo Valenti gelooft er eerst niets van dat de mooie jonge vrouw die bij hem op de stoep staat zwanger is van hém. Algauw krijgt hij echter spijt van zijn botte afwijzing, en hij spoort Esther op om haar mee te delen dat ze zullen trouwen. Niet uit liefde, want daar gelooft hij niet meer in, maar omwille van het kind. En omdat ze een verlangen in hem oproept dat hij niet kan negeren...

Details

ImprintHarlequin
UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 1 februari 2022
ISBN 9789402763713
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 30m 43s
Bestandsgrootte 520 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Maisey Yates

Maisey Yates wist al dat ze schrijfster wilde worden voordat ze wist wát ze dan precies wilde schrijven. Pas toen ze haar eerste Harlequin-roman uit had, besloot ze dat romantische fictie haar genre was.

Op haar drieëntwintigste verkocht ze haar eerste manuscript aan Harlequin. Haar eigen lange, donkere, knappe man ontmoette ze tijdens haar eerste baan. Hij was haar baas, en ze trouwde meteen met hem. Samen met hem en hun drie kinderen woont ze in de bossen van het Amerikaanse Oregon.

Toon aanbod