Luistervoorbeeld

Onverwacht charmant

SerieDe Calhoun-zussen deel 1
Auteur Nora Roberts
Spreker Loeke Pam
VertalerEls Papelard
Speelduur 4u 50m 59s
€ 9,99

Beschrijving

Zodra Catherine Calhoun de naam op de haar aangereikte creditcard leest, slaat haar stemming om. Daarnet vond ze de man wiens auto ze heeft gerepareerd nog aardig, nu kan ze zijn bloed wel drinken. Want hij heet Trenton St. James III - dus is hij de rijkeluiszoon die haar zussen en haar hun geliefde huis wil ontnemen om er een hotel van te maken! Strijdlustig steekt ze haar kin in de lucht en vertelt hem precies hoe ze over hem denkt. Trenton blijkt echter minstens zo strijdlustig als zij...

Details

ImprintHarperCollins
UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 8 maart 2022
ISBN 9789402765069
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 50m 59s
Bestandsgrootte 553 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Nora Roberts

Nora Roberts (1950) is een van de meest gelezen auteurs ter wereld. In totaal werden er wereldwijd meer dan 500 miljoen van haar boeken verkocht. Een groot aantal kwam zelfs meteen op nummer 1 van de New York Times-bestsellerlijst. Tijdschrift The New Yorker noemde haar ‘Amerika’s favoriete romanschrijfster’.

Met meer dan 200 boeken op haar naam en elk nieuw boek gegarandeerd in de top van de bestsellerlijsten, is Nora Roberts in elk geval een van de succesvolste auteurs. Als onbetwiste koningin van de romantische fictie weet ze miljoenen lezers wereldwijd dagelijks te boeien met de altijd fascinerende personages die haar beroemd hebben gemaakt. Als J.D. Robb schrijft ze ook de populaire politieserie over Eve Dallas en haar geliefde Roarke. Nora Roberts woont met haar man in Boonsboro, Maryland.

Toon aanbod