Luistervoorbeeld

Fascinerend en fataal

SerieDe Calhoun-zussen deel 2
Auteur Nora Roberts
Spreker Loeke Pam
VertalerEls Papelard
Speelduur 4u 47m 10s
€ 9,99

Beschrijving

Voor de hoognodige werkzaamheden aan de Towers hebben de zussen Calhoun architect Sloan O'Riley ingehuurd. Omdat Amanda van hun vieren het meest nauwgezet is, zal zij in de gaten houden of hij wel goed werk levert. Dat zou geen straf moeten zijn, want hij is bepaald niet onknap, maar ze wordt algauw hoorndol van zijn relaxte, uitdagende houding. Komt dat doordat die zo botst met haar perfectionisme... of is ze bang dat hij met zijn charme de muur om haar hart zal afbreken?

Details

ImprintHarperCollins
UitgeverHarperCollins Holland
Publicatiedatum 8 maart 2022
ISBN 9789402765076
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 4u 47m 10s
Bestandsgrootte 545 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Nora Roberts

Nora Roberts (1950) is een van de meest gelezen auteurs ter wereld. In totaal werden er wereldwijd meer dan 500 miljoen van haar boeken verkocht. Een groot aantal kwam zelfs meteen op nummer 1 van de New York Times-bestsellerlijst. Tijdschrift The New Yorker noemde haar ‘Amerika’s favoriete romanschrijfster’.

Met meer dan 200 boeken op haar naam en elk nieuw boek gegarandeerd in de top van de bestsellerlijsten, is Nora Roberts in elk geval een van de succesvolste auteurs. Als onbetwiste koningin van de romantische fictie weet ze miljoenen lezers wereldwijd dagelijks te boeien met de altijd fascinerende personages die haar beroemd hebben gemaakt. Als J.D. Robb schrijft ze ook de populaire politieserie over Eve Dallas en haar geliefde Roarke. Nora Roberts woont met haar man in Boonsboro, Maryland.

Toon aanbod