Uit het juiste hout
Uit het juiste hout

Uit het juiste hout

Wanneer de liefde de spijker op zijn kop slaat

De duinen van Westzand is een driedelige feelgoodserie om bij weg te dromen. Laat je meevoeren door zee, strand en liefde in dit fictieve kustdorpje. Uit het juiste hout is het derde en laatste deel.

Serie

Auteur

Marieke Douwes

Spreker

Loeke Pam

Speelduur

7 uur 1 min

€ 14,99

Beschrijving

Wanneer de liefde de spijker op zijn kop slaat.

De duinen van Westzand is een driedelige feelgoodserie om bij weg te dromen. Laat je meevoeren door zee, strand en zinderende liefdes in dit fictieve Noord-Hollandse kustdorpje. Uit het juiste hout is het derde en laatste deel.

Na vriendin Daphne heeft ook zus Maggie haar wederhelft gevonden in het idyllische Westzand. Uiteraard is Nikita blij voor hen, maar misschien (heel misschien!) is ze ook een tikje jaloers. Ze heeft een goedlopend timmerbedrijf, kan uit de voeten met zowel naaldhakken als stalen neuzen en heeft een fijne familie- en vriendenkring. Maar toch, iedere avond thuiskomen in een stil huis begint haar tegen te staan.

Als Nikita wordt gevraagd om mee te werken aan de renovatie van het oude Duinrestaurant, neemt haar leven een nieuwe wending. De andere timmerman op de klus blijkt niemand minder dan Michael, de charmante onenightstand die ze al weken niet uit haar hoofd krijgt. Hun aantrekkingskracht is onmiskenbaar, maar is Michael wel de man die hij beweert te zijn? Als de restauratie ook nog eens op losse schroeven komt te staan, zet Nikita alles op alles om niet alleen haar hart, maar ook het monumentale pand te beschermen. Is ze dapper genoeg om voor de liefde te kiezen?

Marieke Douwes was een van de finalisten van de Luitingh-Sijthoff Schrijfwedstrijd. Eerder schreef ze de roman Klavers, Edelweiss & Sachertorte. Haar serie De duinen van Westzand is ideaal voor fans van Jill Mansell en Jenny Colgan.

Details

Imprint

HarperCollins

Uitgever

HarperCollins Holland

Publicatiedatum

21 november 2023

ISBN

9789402771152

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 1 min

Bestandsgrootte

788 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Meer auteur Marieke Douwes Bekijk alles

Als water en vuur

Als water en vuur

Marieke Douwes

€ 14,99
Iets nieuws onder de zon

Iets nieuws onder de zon

Marieke Douwes

€ 14,99

Meer spreker Loeke Pam Bekijk alles

Terugkeer van een Lord

Terugkeer van een Lord

Elizabeth Boyle

€ 6,99

De Zijdevilla

Tabea Bach

€ 14,99
Vervagende voetsporen

Vervagende voetsporen

Tracy Montoya

€ 6,99
Terugkeer naar het bloemeneiland
€ 14,99