Niemand in de stad
Niemand in de stad

Niemand in de stad

'Niemand in de stad' is een roman over vriendschap, vreemdgaan, liefde, een meedogenloze stad en de tol van verkeerde verwachtingen.

Auteur

Philip Huff

Spreker

Carolien Borgers

Speelduur

7 uur 58 min

€ 9,99

Beschrijving

Philip Hofman woont in het Weeshuis, een statig studentenhuis aan de Amsterdamse Prinsengracht. De twaalf bewoners hebben daar, buiten het blikveld van de maatschappij, hun ouders en hun vriendinnen, een vrijplaats gecreëerd, een proeftuin voor het echte leven.

Zijn beste vrienden zijn huisgenoten Matt en Jacob, de eerste een impulsieve hartenbreker, de tweede een beschouwend intellectueel. Door hen aangespoord laat Philip zich steeds meer meeslepen in het studentenbestaan.

Dan ontmoet hij de beeldschone Karen. Zij zet een keten van gebeurtenissen in gang die de zorgvuldig opgebouwde illusie van het Weeshuis te gronde richt, met grote gevolgen voor de bewoners.

Niemand in de stad is een roman over vriendschap, vreemdgaan, liefde, een meedogenloze stad en de tol van verkeerde verwachtingen.

"Mijn hand jeukt. Als ik aanbel, denk ik, zet ik een keten van gebeurtenissen in gang die mijn leven kan veranderen. Er staat eindelijk wat op het spel."

Details

Imprint

De Bezige Bij

Uitgever

Bezige Bij b.v., Uitgeverij De

Publicatiedatum

13 maart 2018

ISBN

9789403117508

Taal

Nederlands

Speelduur

7 uur 58 min

Bestandsgrootte

438 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Tags

Over de auteur

Philip Huff (1984) studeerde filosofie en geschiedenis in Amsterdam. Tijdens zijn studententijd reed hij Martin Bril rond door het land. Hij publiceerde verhalen in onder andere De Gids, Hollands Maandblad en Hollands Diep. Zijn debuut Dagen van gras verscheen in 2009, gevolgd door de roman Niemand in de stad (2012), bekroond met de Dioraphte Jongerenliteratuur Prijs en de verhalenbundel Goed om hier te zijn (2013). In 2014 publiceerde hij een nieuwe roman Boek van de doden, gevolgd door een essaybundel over literatuur in 2015 Het verdriet van anderen. Zijn romans zijn verfilmd, hij schreef zelf de scenario's.

Meer auteur Philip Huff Bekijk alles

3PAK 2023: Gameplan

3PAK 2023: Gameplan

Philip Huff

€ 0,00
3PAK 2023

3PAK 2023

Rima Orie, Marie Lotte Hagen

€ 0,00
Juni

Juni

Philip Huff

€ 7,99
Wat je van bloed weet

Wat je van bloed weet

Philip Huff

€ 15,99

Meer spreker Carolien Borgers Bekijk alles

Wolkenjager

Wolkenjager

Marcel Vaarmeijer

€ 12,99
Stilzwijgen

Stilzwijgen

Anita Terpstra

€ 4,99