Wolkenjager
Wolkenjager

Wolkenjager

Een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een missie. Een wervelende roman, vol bijzondere en aparte personages. Geestig, spannend, fantasierijk en met een briljante ontknoping.

Auteur

Marcel Vaarmeijer

Spreker

Carolien Borgers

Speelduur

9 uur 14 min

€ 12,99

Beschrijving

Wolkenjager, het nieuwe boek van Marcel Vaarmeijer, auteur van Heelmeester – dat op de longlist van de Libris Literatuurprijs stond – is een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een missie. Een wervelende roman, vol bijzondere en aparte personages. Geestig, spannend, fantasierijk en met een briljante ontknoping.

Texas, 1969. Eden B. Foster wordt door haar ouders voorbereid op een invasie van de Russen. Oorlog is bij hen altijd op de achtergrond aanwezig. Het slimme, onverschrokken meisje leert al op jonge leeftijd vliegen van haar steenrijke oom Fritz. Op haar 18e meldt Eden zich aan bij de marine en wordt piloot. Ze neemt deel aan oorlogen en conflicten, en redt duizenden mensenlevens. Tijdens een gevangenschap in Afghanistan krijgt ze een dochter die haar wordt afgenomen, en naar wie ze tien jaar zal zoeken. Als ze de marine wil verlaten en Donald Trump president is geworden, raakt Eden betrokken bij een ingenieus masterplan van haar vader, met grote gevolgen.

Details

Imprint

LS Amsterdam

Uitgever

Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij

Publicatiedatum

8 januari 2019

ISBN

9789024583980

Taal

Nederlands

Speelduur

9 uur 14 min

Bestandsgrootte

508 MB

Formaat

mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Categorieën

Over de auteur

Marcel Vaarmeijer (1963) is schrijver en freelancejournalist. Hij debuteerde in het studentenblad Propria Cures. Hij publiceerde romans, een thriller en jeugd- en kinderboeken, waaronder Wendy’s moeder en Su-su-superster. Vaarmeijers roman De gloriedagen van Walter Gom werd heel goed ontvangen door boekhandel en lezers. Voor wie ik heb liefgehad is zijn tweede roman bij Luitingh-Sijthoff en in 2017 verschijnt zijn derde roman: Heelmeester.

Meer auteur Marcel Vaarmeijer Bekijk alles

Voor wie ik heb liefgehad

Voor wie ik heb liefgehad

Marcel Vaarmeijer

€ 14,99
De gloriedagen van Walter Gom

De gloriedagen van Walter Gom

Marcel Vaarmeijer

€ 14,99
Heelmeester

Heelmeester

Marcel Vaarmeijer

€ 12,99

Meer spreker Carolien Borgers Bekijk alles

Stilzwijgen

Stilzwijgen

Anita Terpstra

€ 4,99
Niemand in de stad

Niemand in de stad

Philip Huff

€ 9,99