Luistervoorbeeld

Wolkenjager

Auteur Marcel Vaarmeijer
Spreker Carolien Borgers
Speelduur 9u 14m 55s
€ 12,99

Beschrijving

Wolkenjager, het nieuwe boek van Marcel Vaarmeijer, auteur van Heelmeester – dat op de longlist van de Libris Literatuurprijs stond – is een modern heldenverhaal over een uitzonderlijke vrouw met een missie. Een wervelende roman, vol bijzondere en aparte personages. Geestig, spannend, fantasierijk en met een briljante ontknoping.

Texas, 1969. Eden B. Foster wordt door haar ouders voorbereid op een invasie van de Russen. Oorlog is bij hen altijd op de achtergrond aanwezig. Het slimme, onverschrokken meisje leert al op jonge leeftijd vliegen van haar steenrijke oom Fritz. Op haar 18e meldt Eden zich aan bij de marine en wordt piloot. Ze neemt deel aan oorlogen en conflicten, en redt duizenden mensenlevens. Tijdens een gevangenschap in Afghanistan krijgt ze een dochter die haar wordt afgenomen, en naar wie ze tien jaar zal zoeken. Als ze de marine wil verlaten en Donald Trump president is geworden, raakt Eden betrokken bij een ingenieus masterplan van haar vader, met grote gevolgen.

Details

UitgeverLS Amsterdam
Publicatiedatum 8 januari 2019
ISBN 9789024583980
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 14m 55s
Bestandsgrootte 508 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'In een humoristische stijl creëert Vaarmeijer een meeslepend verhaal vol bizarre gebeurtenissen en verrassende plotwendingen.' - Mieke Wilcke, Nederlands Dagblad


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marcel Vaarmeijer

Marcel Vaarmeijer (1963) is schrijver en freelancejournalist. Hij debuteerde in het studentenblad Propria Cures. Hij publiceerde romans, een thriller en jeugd- en kinderboeken, waaronder Wendy’s moeder en Su-su-superster. Vaarmeijers roman De gloriedagen van Walter Gom werd heel goed ontvangen door boekhandel en lezers. Voor wie ik heb liefgehad is zijn tweede roman bij Luitingh-Sijthoff en in 2017 verschijnt zijn derde roman: Heelmeester.

Toon aanbod