Luistervoorbeeld

Heelmeester

Hilarische, ontroerende roman over een bijzonder doktersgezin
Auteur Marcel Vaarmeijer
Spreker Barnier Geerling
Speelduur 8u 47m 35s
€ 12,99

Beschrijving

Heelmeester van Marcel Vaarmeijer is een hilarische en ontroerende roman over een tragikomisch doktersgezin, met littekens uit de oorlog, en met geheimen. Voor alle fans van Graeme Simsion, Fredrik Backman en Hendrik Groen.

Heelmeester begint in Zürich, in 1971. Als de 8-jarige Himmel Grünewald met een scheikundig proefje zijn ouderlijk huis heeft opgeblazen, verhuist het gezin naar een voormalig hotel. Daar begint vader Karl een privékliniek. Samen met Himmel en zijn eigenaardige familie zet hij zich met hart en ziel in voor zijn patiënten. In het laboratorium werken Karl en Himmel aan medicijnen tegen chronische ziekten. Ze boeken opzienbarende resultaten en lange tijd gaat het goed. Maar dan dreigt een verraderlijk geheim uit de Tweede Wereldoorlog de kliniek en de familie fataal te worden.

Details

ImprintLS Amsterdam
UitgeverLuitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 19 september 2018
ISBN 9789024582556
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 8u 47m 35s
Bestandsgrootte 483 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Recensies uit de pers

'Heelmeester is een roman vol spanning en duistere geheimen uit het verleden.' - Nederlands Dagblad


Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Marcel Vaarmeijer

Marcel Vaarmeijer (1963) is schrijver en freelancejournalist. Hij debuteerde in het studentenblad Propria Cures. Hij publiceerde romans, een thriller en jeugd- en kinderboeken, waaronder Wendy’s moeder en Su-su-superster. Vaarmeijers roman De gloriedagen van Walter Gom werd heel goed ontvangen door boekhandel en lezers. Voor wie ik heb liefgehad is zijn tweede roman bij Luitingh-Sijthoff en in 2017 verschijnt zijn derde roman: Heelmeester.

Toon aanbod