Luistervoorbeeld

De nimfen

Auteur Alex Michaelides
Spreker Ottolien Boeschoten
VertalerEls Franci-Ekeler
Speelduur 9u 3m 6s
€ 13,99

Beschrijving

Een obsessieve literaire thriller rond Griekse mythologie, psychologie en onopgeloste moordzaken

Edward Fosca is een moordenaar, dat weet psycholoog Mariana Andros zeker. Maar Fosca is ongenaakbaar. Hij is professor Grieks drama aan de universiteit van Cambridge, en zeer geliefd bij zowel collega’s als studenten. Hij heeft zelfs een mysterieuze groep vrouwelijke aanhangers, die zichzelf De Nimfen noemen.
Het nichtje van Mariana Andros roept de hulp in van haar briljante, maar ook getroebleerde tante als een van haar vriendinnen, die tot De Nimfen behoort, vermoord wordt. Al snel raakt Mariana geobsedeerd door Fosca. Is hij in staat om zijn studentes te vermoorden? En verklaart dat zijn passie voor Persephone en haar reis naar de onderwereld?
Als er nog een lichaam wordt gevonden, wil Mariana koste wat kost Fosca's schuld bewijzen. Ze zet alles op het spel: haar geloofwaardigheid, haar vriendschappen, en zelfs haar leven.

Details

ImprintCargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 29 juli 2021
ISBN 9789403154411
Taal Nederlands
Soort audioLuisterboek
Speelduur 9u 3m 6s
Bestandsgrootte 497 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Reviews van luisteraars

Login om review toe te voegen.
Over de auteur
Photo Alex Michaelides

Alex Michaelides (1977) is geboren in Cyprus. Hij studeerde Engelse literatuur in Cambridge (VK) en scenarioschrijven aan de American Film Institute in Los Angeles (VS). Hij studeerde drie jaar psychotherapie en werkte in een gesloten inrichting voor jongeren. Michaelides schreef oa scenario's voor The Devil You Know en The Brits Are Coming.

De stille patiënt is zijn debuut en wordt uitgebracht in 25 landen. De filmrechten zijn inmiddels verkocht aan een Oscar-winnende producer.

Toon aanbod