Luistervoorbeeld

Door mijn ogen

Literaire thriller
Auteur Michael Robotham
Voorlezer Roel Fooij
Speelduur 12u 42m 5s
€ 9,99

Beschrijving

Marnie Logan heeft regelmatig het gevoel dat ze bekeken wordt: een warme adem in haar nek, een schaduw vanuit een ooghoek die verdwijnt zodra ze zich omdraait. Haar man Daniel wordt vermist en Marnie kan niet bij zijn bankrekening of levensverzekering, waardoor ze hun gezin niet kan onderhouden.

Radeloos en depressief zoekt ze hulp bij klinisch psycholoog Joe O’Loughlin. Joe wantrouwt Marnie echter omdat ze weigert over haar verleden te praten. Dan krijgt hij Daniels Grote Rode Boek in handen – een collage van foto’s, anekdotes en interviews over Marnies leven. Dit boek was ooit bedoeld als een verjaardagscadeau voor haar. Vlak voor zijn verdwijning deed Daniel een schokkende ontdekking. Ieder - een die Marnie ooit kwaad heeft gedaan, heeft dat zwaar moeten bekopen. En nu Joe in haar leven is zou hij wel eens de volgende kunnen zijn.

Details

ImprintUitgeverij Cargo
UitgeverDe Bezige Bij
Publicatiedatum 2 april 2016
ISBN 9789403169804
Taal Nederlands
Speelduur 12u 42m 5s
Bestandsgrootte 698 MB
Formaat mp3 download en geschikt voor de Luisterrijk app

Trefwoorden

Recensies uit de pers

‘Sterke thriller. Robotham heeft de intrige perfect onder controle, tot en met de bloedstollende finale. (Het Parool)

'Er valt niets op deze voortreffelijke thriller aan te merken.' (Leeuwarder Courant)

‘Intelligent bedacht entertainment.’ **** (Algemeen Dagblad)

‘De nieuwe Robotham gaat meteen onder je huid zitten. Robotham schrijft lekker soepel, met korte zinnen, snelle dialogen, opmerkelijke wendingen in de plot en vooral met veel humor, ondanks het duistere uitgangspunt van zijn verhaal.’ (Trouw)

‘Het leven van Marnie Logan wordt omgeven door mysteries, maar ook door lijken. Psychologen en politie hebben er hun handen vol aan in deze veelzijdige roman.’ **** (Nu.nl)

‘Een boeiende en overtuigende thriller waarmee Michael Robotham laat zien dat hij terecht tot een van de beste misdaadauteurs van deze tijd wordt gerekend.’ **** (Crimezone)

'Zoals steeds gaan bij Robotham snelheid en spanning hand in hand. Zijn personages komen menselijk en sympathiek over, zelfs bij de meest onverwachte plotwendingen. Uitstekende thriller van een onvervalst vakman.' (Het Belang van Limburg)

' Door mijn ogen is opnieuw een ware pageturner van de hand van Robotham. Een absolute aanrader!’ (Leesfanaten)

‘Een thriller zoals een thriller hoort te zijn: Door mijn ogen van Michael Robotham is spannend en goed geschreven.’ *** (Cobra.be)

‘Overtuigend uitgewerkte personages. Geloofwaardige dialogen. Prima sfeertekening. Goed gedoseerde spanning en een bevredigde ontknoping. Vele plotwendingen maken het tot een pagetuner.’ (NBD Biblion)

‘In Door mijn ogen loert Alfred Hitchcock voortdurend om de hoek: tussen de regels broeit een donkere spanning, een beetje alsof er de hele tijd iemand over je schouder aan het meelezen is... Creepy!’ (Humo)

Over de auteur
Photo Michael Robotham
Michael Robotham

Michael Robotham (1960) is een Australische journalist. Hij reisde jarenlang de wereld rond en maakte reportages voor diverse kranten en tijdschriften.

Van zijn hand verschenen de zeer succesvolle thrillers De verdenking, Het verlies, Nachtboot, Gebroken, Vuurvast, Boetedoening, Zeg dat het je spijt, Door mijn ogen en De afrekening. Zijn werk is bekroond met de Ned Kelly Award.

Toon aanbod